Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Žádná bitva není snadno vyhraná


Doporučené příspěvky

Hezky clanek. Moc dekuji. Ja bych jenom dodal ze dobrym obchodnikem me udelalo az kdyz jsem se stal "dobrym clovekem." Kdyz jsem zacal byt disciplinovany mimo trading, doma, v kuchyni. Kdyz jsem cetl knihy kazde rano. Kvalitni jidlo, meditace a cviceni se stalo rutinou. Az kdyz jsem byl vyrovnany ve vztahu s pritelkyni, rodinou a ostatnimi kolem me, muj trading "took off." (zacal jsem pravidelne profitovat.) Je to uzasny pocit. ;) A kdyz to nejde, nebo mam vetsi drowdown, staci se podivat na muj osobni zivot, napravit to a pak se napravi nejakym zpusobem muj trading. U me to chce vyhrat bitvy v osobnim zivote a obchodovani pak funguje, dalo by se rict, samo od sebe.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zrovna dnes jsem byl pocitově dole kvůli tomu, že jsem zatím neviděl reálné výsledky (provádím backtest). Tak jsem si na chvilku sedl, uklidnil se a naspal si čeho chci vlastně dosáhnout. Pak ale k tomu cíly vedou nějaké kroky, které jakmile jsem si definoval, začalo to být jednodušší a mozek to začal akceptovat.

Je to o rozdělení si větších bitev na ty menší a postupovat jednu po druhé.

Díky za článek - padl mi do noty :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to Valter: ...až jsem se stal "dobrým člověkem"...., tak to si zapamatuji, neboť ve svém životě válčím s něčím zřejmě stejným, tedy mít uspořádaný samotný život, nejenom trading, když to nejde v životě, tak ani v tradingu. Děkuji za toto spojení slov.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Nedá mi taky něco napsat. Valterova slova mne velmi zaujala, protože to jsem přesně také vysledoval. Osobně myslím, že disciplínou ve stravě a pohybu to začíná a je to jádro všeho ostatního. Mám cíl na kterém pracuji - dosáhnout harmonie ve všech sférách života - protože už vím, že teprve potom mám tu pravou "sílu" zužitkovat vše, co jsem se naučil. Jakmile sklouznu někde k nerovnováze, tak se to projeví. Takže mě potěšilo, že o tom taky někdo píše:)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...