Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Lepsi system diskuzi


Doporučené příspěvky

Chtel bych navrhnout, aby Financnik presel na jiny a daleko lepsi diskuzni software, a sice phpBB, ketry je zdarma a v cestine. Informace zde: forum.atmplus.cz/ .
Cela diskuze by potom byla profesionalanejsi, prehlednejsi a navic phpBB ma ruzne funkce navic atd.

Celkem dost se tu diskutuje a bylo by dobre mit na to poradny soft.

diky za kladne vyrizeni ;)
spajk

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Spajku, phpBB znám a při zakládání fóra na Finačníkovi jsme ho taky zkoušeli, ale upřímně si myslím, že phorum (což je tento systém) je výrazně lépe naprogramován, lépe se v něm orientuje a poskytuje i lepší funkce.
Petr

Ještě doplním - pokud vám zde něco zásadního z vašeho oblíbeného phpBB chybí, tak zkuste funkci popsat. Phorum má řadu modulů, které zde nemáme aktivované, protože některé funkce nám přišly zbytečně rušivé a některé jsme museli bohužel kvůli spamerům vypnout (jako např. krátké zprávy). Pokud zde vznikne poptávka po některé dostupném modulu, není problém jej zapnout, nad většími úpravami můžeme zauvažovat při nějakém budoucím upgrade serveru.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim spajka a petra,

Pohybuju se na rade boardu a na engine phpBB ci jeho placene varianty jsem uz asi opravdu zvykly, proto k phorumu pocituji mirny nezvyk, co se tyce naprogramovani chapu ze muze byt zdrojovy kod prehlednejsi oproti free phpBB, ale uzivatelsky a aministratorsky interface se mi zda mnohem vice "user friendly" na strane phpBB a jeho lepsich (treba i placenych) variaci.. Za absolutni spicku mezi enginy pro diskuze povazuji Invision Power Board www.invisionboard.com/ je sice placeny, ale pokud platite za zdejsi phorum slo by to mozna porovnat.. Je to jen muj nazor, zdejsi diskuzi ctu rad a casto,ale kdyz se podivate kolik diskuzi na techto enginech uspesne jede tak si troufam rict, ze je to uz jakysi standart..


Co se tyce kvality diskuze, ktera vubec nezalezi na enginu fora, tak ta jednoznacne tlaci financnika nahoru... ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim,
Asi jsem tak trosku technofil :) takze beru, ze nekomu muze naprosto vyhovovat soucasna verze fora..

Co se tyce funkci tak privatni zpravy by se mi zde uz parkrat zhodly, chapu ze trading je predmetem zajmu ruznych skupin , kteri maji neustalou potrebu spammovat svymi nabidkami, ale to by snad slo osetrit maximalnim poctem privatnich zprav co lze treba za den rozeslat nebo nahlasenim mozneho spamera kdyz mi od nej neco nevyzadaneho prijde atd.. Moznost uvadeni sve mailove adresy v profilu pro verejnost ji myslim prilis nenahradi, protoze ne kazdy ji ma viditelnou pro ostatni (treba ja tusim nee :D ) a tak se uz parkrat stalo ze se diskuze zvrhne v maly chat, kde se resi kde co a jak poslat..

Ja samozrejme chapu ze vasi prioritou je tradovani a tyto stranky vytvarite ve svem volnem case, takze prosim Vas neberte to jako kritiku, tak to ani v nejmensim nemyslim...

(tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím,
no vidíte - třeba privátní zprávy phorum podporuje, dokonce jsme je zde měli zapnuté, ale pouze do doby než je lidé jsou jsou daytrader začali zneužívat coby komerční kanál - konkrétně tento člověk stihl za noc obspamovat několik set účastníků a podporovat podobné existence opravdu nemáme za potřebí. Takže to není ani o možnostech, ale o uživatelích a bohužel podobným lidem prostě na server vstup nezakážete. Samozřejmě že by to šlo nějak hodně technicky omezit, ale prostor pro zneužití zde bude pořád a osobně nemám chuť věnovat svůj čas hlídáním serveru tímto směrem, takže privátní zprávy zatím zprovozněny nebudou, i když pokud by se objevil nějaký mod umožňující hodně striktiní filtrování zpráv, pak to ještě zvážíme.
petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 týdnů později...

Tak to je opravdu zvláštní - vy na té jedné adrese vidíte skutečně 233 příspěvků na jedné straně? Já mám ty příspěvky řazeny do "5 podstranek" - tj. kliknu na podstránku 5 a jsem na konci, kde je na jedné stránce pár desítek příspěvků.
Jaký používáte prohlížeč?
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Volfe, tak jsem forum ještě podrobně zkoumal a nestránkuje to v případě, že jste si nastavil vlastní uživatelský profil
Kontrolní centrum > Nastavení fóra > Individuální nastavení zobrazování příspěvků by mělo být na "zobrazit všechny příspěvky". Pak jsou zobrazeny všechny příspěvky a systém je automaticky stránkuje po 50ti.

Jinak to vypadá, že se chystá nová verze fóra, kde si každý uživatel bude moci nastavit, jakým směrem chce své příspěvky řadit. Jakmile bude k dispozici, tak ji na Finančníka implementujeme (předpokládám že by to mohli stihnout do konce roku).

Hezký den,
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tak jsem zkusil změnit nastavení, ale to způsobí to, že mám všechny diskuze rozbalené. Pak je tam skutečně jen 50 příspěvků. Ale když dám sbalit diskuze, jsou tam zas všechny. Nepotřebuju je mít rozbalené, když jsem je už četl, ne? Rozbalené se taky načítají dlouho. No, asi to nejde, počkáme na novou verzi.
M.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...
×
×
  • Vytvořit...