Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Evoluce orderflow tradera – Wem


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 62
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ahoj,
díky za přání, ale možná bych měl držet palce já vám :)

oliver: ...fixed by time - prostě aktuální volumeprofil dne...

mosat: S/R úrovně si plánuji sám. Nicméně ty silnější jsou většinou ve shodě s FIMS (s tím, co Petr publikoval ve článcích pre-mentoringu, ale i s jinými obchodníky, se kterými občas diskutuji v uzavřené skupině). Na plánování oblastí není nic zas tak složitého. Myslím, že to hlavní je už "všeobecně" známé a na další vylepšení časem člověk přichází sám - i v tom je trochu umění, které nejde jednoduše definovat a předat.

Jsem rád, že jsou moje příspěvky pro některé přínosem.

Mirek

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Poslední měsíce jsem se trochu víc rozjel do fimsu. Začal jsem sledovat IM divergence a celkem raketově to posunulo můj vývoj. Proto se momentálně do evropy moc nepoženu. Je tam podle mě méně korelujících trhů, které by se dali obchodovat. A takové prostředí se mně teď bude těžce opouštět :)

Ale vzhledem k tomu, že momentálně tak nějak testuju schopnost trhů NQ a YM pojmout moje větší limity s nehoráznými komisemi, mě trhy jako BUND (..STOXX, případně dopolední ES) začnou zase zajímat. I proto, že eurex pro nás Středoevropany (a moje podmínky) je časově mnohem přijatelnější.

Jak se k Bundu vrátím, tak nějaké zajímavé příspěvky určitě přibudou.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...