Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Rozhovor Davidoff: Zhodnocení 60 % za 4 měsíce s AOS dle Tomáše


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 45
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Dobrý den,

zajímalo by mne, kolik čtenářů finančníku používá AOS,(námět na anketu?) a jaké procento z nich je profitabilní. Často čtu, že nejprve by měl být člověk úspěšný v diskréčním obchodování, a pak se teprve pustit do AOS. Dále, vycházeje z čísla trvale profitabilních traderů, by toto číslo mělo být do 15-ti % a z tohoto čísla si nemyslím, že všichni jsou fanoušci AOS. taky jsem někde četl, že automaty dělají snad 70% aktivity na burze. Shrnuto a podtrženo, jsem z toho jelen, čísla mi nesedí. Jediné vysvětlení vidím v tom, že AOS používají i neziskoví tradeři, ale třeba mi to někdo vysvětlí...
Taky by mne zajímalo, zda finančník začne prodávat nějaké AOS, abych si udělal obrázek o ceně.

Přeju všem úspěšné dny, měsíce a roky.

Ulostarairfly

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdarvim vsechny,
Muj osobni nazor je,ze zadny AOS z dlouhodobeho horizontu neni ziskovy a pokud je,tak v radech procent.Bavime se tady o dobe 10 let +.Chapu,ze nekteri lide si nedokazi predstavit sezeni pred obrazovkou 2-3 h denne jako realne,ale ja zase proste nevidim a nenasel jsem zadnou studii ani knihu nebo odborny clanek nikde na internetu,kde by nekdo dokazal toto vyvratit.Pokud zustaneme u tradingu,tak si osobne myslim a ma zkusenost po 2.5 letech je,ze clovek musi hlavne premyslet uplne jinak nez 90 % lidi,musi ne jenom chtit,ale byt rozhodnuty byt bohaty,davat si vysoke cile a nebat se riskovat.To si myslim,ze vam nikdy zadny automat nemuze nabidnout i kdyz do nej budete implementovat "geneticke inzenyrstvi"
Neni to jen o tom,nekoho kopirovat,clovek by mel nejprve poznat hlavne sam sebe.Ja nebudu tady psat o tom jak jsem vydelal hodne penez za posledni 2 mesice,nesouvisi to s tradingem.Je to proste jen o pristupu.Musim ale priznat,ze penize co jsem za posledni mesice vydelal(Dogecoin) urcite z velke casti budu investovat na burze!
Preji vsem,aby se vzdy dokazali rozhodnout podle sebe!

David

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Myslim, ze AOS je zaujimavy smer pre programatorsky zdatnych ludi. Treba vsak povedat aj B, ze vyzaduje dost velky kapital na zaciatok (Podla mojho nazoru tak 30 000USD a viac) aby to malo nejaky zmysel.

Minimalne treba software na hladanie samotnych kombinacii indikatorov s ktorymi ma vyznam dalej pracovat. Nasledne ked sa nieco najde tak u Tradestation treba robit aspon 10RT za mesiac aby bola platforma a data zadarmo (Inak 250USD mesacne). To je tiez dost velky problem niekedy, kedze su mesiace bez obchodu. Su aj free riesenia (Multicharts.NET) , ktore su vsak zase vhodne len na zaciatok kedze su dost limitovane a aj samotne fukncie pouzite v programovacom jazyku maju zatial dost vela bugov. Cize neviem, zatial som nenasiel riesenie ako vhodne obchodovat AOS pre obdhodnikov s mensimi uctami (10 000-20 000USD). Ma niekto ine skusenosti?

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...