Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Video: Obchodování na základě struktury swingů


Doporučené příspěvky

Technická poznámka: provizorně prehravam videa na smartphonu s os android, který asi jako jediný OS pro mobily umožňuje instalaci archivni verze flash playeru , ale tato verze už nedokáže stabilněpřehrát toto video ani videa se záznamem webinářů k FIMS 2 . Proto bych se chtěl zeptat, zda wemaster finančníka neuvažuje o zavedeni HTML 5?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Opravdu je to velmi poučné video. Je zde velmi srozumitelně popsána myšlenka fungování swingů. Já osobně mám problém s určováním druhého ramene swingu a vždy váhám mezi jednou či dvěma po sobě klesajícími svícemi. Občas mě stačí jedna ale většinou raději čekám na druhou a teprve poté vstupuji na [bold]close[/bold] té druhé do obchodu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

swingy a Mr. Fibonacci Pěkné, jednoduché, vysvětlující video. Doplnil bych, že swingy mají silnou korelaci na Fibonacciho čísla a úhly. Obchoduji téměř výhradně DAX, proto se moje poznámka týká jen tohoto indexu. - Jedno z tzv. "secret numbers" pro DAX je 25. - platné pro hranice retracement, tedy 0 - 100% a extension 161,8 a také 261,8 - viz. obrázek, kde 0 = 9.225 a 100% 161,8 SHORT = těsně nad hranicí 9.184,61 - na levelu 100% je potom druhý kratší swing SHORT - úhel je obecně 45 st., pozor ale na správné měřítko, které má na úhel přímý vliv

27324

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ideální je vyčkat na swing na vyšším tf. Pokud tedy obchoduji na 1M, pak je dobré si nejprve počkat např. na swing na 5M. Ideální je brát první swing! Pak čekám na vstup na 1M. Opět použiji první swing, který zde vznikne.
Swingů můžu taky použít k výstupu. S částí vystoupím podle 1M tf swingů a z části pozice podle 5M swingů.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...