Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Má aktuální technika pro trading


Doporučené příspěvky

Hezký den Petře,
k Vašemu řešení mám jeden dotaz. Na snímcích publikovaných u článku to vypadá, že v čase pořízení snímků byl připojený monitor v režimu duplikace displeje notebooku. Předpokládám, že pro obchodování používáte režim zobrazení „rozšíření“, který Vám umožní zobrazení větší plochy. Domnívám se správně, že v takovém případě je nutné na notebooku „dvojí“ spuštění Sierra Chart pro každý displej zvlášť, aby bylo možné na obou displejích sledovat různé grafy?

Děkuji za odpověď. Radovan.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ten monitor je bozi ... i ja jsem si ho pred 14 dny poridil a ta prace a moznost presouvani, nezavislost ... PECKA :) A vo tom je trading a kdyz je nejhur ... tak se treti monitor vzdycky hodi. Jen pozor ... pokud si nekdo bude tenhle ASUS objevovat ... me prisel uz z vyrobni vadou. Vleve casti, se zobrazoval svetlejsi flek (jako kdyz zmacknete z druhe strany viko displeje, zrejme to s tou tenkosti prehnali :) ) A co jsem tak vykoukal na internetu tak tech lidi s timhle problemem bylo vic ale ASUS vzdycky vymenil. I me uz po 5 dnech prisel nazpatek novy :) Takze pohoda ... :)

28278

Link to comment
Sdílet pomocí služby

technologie Lenovo

Musím zde oponovat názoru na kvalitu produktů Lenovo v kategorii ThinkPad (dále TP). Já osobně používám upravený T530 (Win7), model 2012, několik monitorů TP 24, replikátor, kabely, zál. disk, zál. zdroje, soundbar aj. vše Lenovo. Vedle toho mám i několik starších notebooků Lenovo TP, jeden z nich se nevypnul snad již několik let. Podotýkám, že sestava je v provozu každý celý pracovní den. V posledních 5 letech jsem nezaznamenal jedinou závadu, vše funguje naprosto perfektně a spolehlivě. Ta anabáze popsaná v článku musela být výjimka potvrzující pravidlo, vadný kus již z výroby, to se ale může stát vždycky. Osobně si myslím, že pokud potřebujeme pro trading korporátní kvalitu, je Lenovo TP zcela správná volba. Pokud by Lenovo přišlo ještě s výrobky (oficiální dovoz do ČR) jako je modem ADSL / VDSL / LTE a mobily, dala by se tak připravit zcela spolehlivá unifikovaná stacionární sestava.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ano. To je presne ono. Petr mel bohuzel smulu na ten jeden zmetek. To se stat muze. Nicmene to, jakou ma lenovo podporu je velice smutne. Jak psal vyse Petr, Dell druhy den prijede a opravi. A pokud si zaplatim u Lenova za Global service s tim, ze do druheho dne prijedou a zavadu opravi, tak opravdu pocitam s tim, ze prijedou a nasledne zavadu opravi. Je naprosto zdrcujici, ze Lenovo nebi schopne opravit zavadu do 6ti mesicu!!! Pokud tu zavadu nejsem schopny opravit do tydne, tak jako profesionalni spolecnost nabidnu notebook novy (coz Lenovo neudelalo) a proto pro Petra neni Lenovo dostatecne seriozni spolecnost.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Co se týká údržby a servisovatelnosti a reálné celosvětové podpory, dlouhodobě mám též nejlepší zkušenosti s notebooky Dell (řady Precision a Latitude). Dell má letos 2 skvělé mobilní modely, už zmíněný E7440 (takový business klasika, ale skvěle provedaná, žádné zbytečné pitomosti jako např. adaptivní klávesnice u Lenovo X1 Carbon) a druhý výborný 15" Dell Precision M3800 (v ČR jde těžko sehnat).

Taky je možnost si koupit levný (ale trhem odzkoušený notas) a když chcípne tak (zachránit data) vyhodit a hned koupit nový ...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 9 months later...
  • 2 týdny později...
×
×
  • Vytvořit...