Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Tomášův žurnál cílů a progresu: červenec 2015


Doporučené příspěvky

Dobrý den Tomáši,
super je, že pokračujete s webem iMotivator, hned jsem si byl Váš článek přečíst. Jako vždy super, konečně začínám potkávat lidi co pochopili, že v životě to máme přesně tak, jak si to zařídíme a vše ostatní jsou jen výmluvy.

Mohl bych Vás poprosit o napsání knih, které jste poslední dobou četl a nějak Vás nadchli. Lidí co píše knihy jsou tisíce, ale jen pár z nich stojí opravdu za to. Hned jsem si opsal a co nejdříve koupím knížky, které máte uvedené na iMotivator, jen jsem tam našel pouze 4 knihy, které jsem zatím nečetl.

Ohledně tradingu, je super že lze ještě zkrátit pracovní dobu a přitom udělat stejné množství práce, to je super zpráva :-)

Přeji hodně úspěchu
S pozdravem Pavel

Link to comment
Sdílet pomocí služby

mirdo:

co člověk to názor, takže můj názor :-) :

FINWIN dle mého soudu nemůže z podstaty věci fungovat, neboť nevíte, co se děje za jednotlivými svíčkami. Ale na FIMS určitě přejít nemusíte. Tedy můžete, pokud chcete, ale jak napsal Motley, co třeba vymyslet vlastní systém? Součástí takového systému by určitě mělo být Order-flow (informuje o tom, co se děje za jednotlivými svíčkami). Touhle cestou jsem se vydal i já, takže mohu vřele doporučit... :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...