Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Novacik


alo

Doporučené příspěvky

Dobry den!

Mam 16 rokov a o tuto problematiku sa zaujimam zhruba necely rok. Chcel by som do toho preniknut trocha hlbsie a na uvod ziskat par uzitocnych rad.
Na fore som sa docital, ze u brokera si je mozne ucet otvorit od 18. Ale ako je potom mozne, ze Warren Buffett obchodoval s akciami uz v 11 a napr. George Soros v 16? Tiez by som sa chcel opytat na nejake noviny magaziny alebo casopisy s grafmi a podobnymi informaciami, ktore by mi umoznili papierovy trening. A ako vlastne prebieha taky trening? Ja by som uz aj trenoval, ale neviem ako. Aky velky ucet si treba otvorit u brokera a kedy je vlastne najlepsie zacat?
Otazok je vela, dufam, ze aj odpovedi bude dost. Na zaver vsak este nieco. Existuje v nasich zemepisnych sirkach nejaka prelozena literatura tohto razenia? Aka? Moja Anglictina este nie je dokonala a preto Vam velmi dakujem za tieto stranky aj vdaka ktorym sa moj zaujem o tuto problematiku prehlbil.

Este raz dakujem! Alo

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Alo vítej v diskuzi.
Učet za vás teoreticky může jistě nějakým způsobem otevřít některý z rodičů, ale moc do této problematiky nevidím (přesnou odpověď vám dá určitě jakýkoliv broker). Každopádně není kam spěchat - když budete 2 roky trénovat, získáte ohromnou výhodu na svojí stranu.
Jak začít se můžete dočíst například v této sérii článků: www.financnik.cz/art/zkusenosti/komodity-zaciname-obchodovat-1.html
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Alo,

přihlásit se může naprosto každý, bez rozdílu věku. Pokud máte o kurz zájem, pak se zaregistrujte zde
www.financnik.cz/exe/kurzy/ do systému automatického avíza. Pokud další termíny vyhlásíme, budete o něm informován přednostně. Kurzy bývají většinou vyprodané nejpozději do 2 dnů od jejich vyhlášení, proto je dobré pokud se zájemci zaregistrují do tohoto systému avíza.

Zdravím,
Tomáš
FINANCNIK.CZ

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...