Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Automaticky screenshot


stranger

Doporučené příspěvky

Zdravim. Chci se zeptat jestli se da v ninji nastavit moznost zeby mi delalo automaticky screenshot celej obrazovky (ako kdyz stlacim printscreen) a automaticky ho ulozilo do mnou vybranej zlozky. A to vzdy ked by doslo k nakupu alebo predaji. Je jedno ci limit market alebo stop prikaz.

Bol by som vam velmi vdacny ak by ty skusenejsi mi s tym pomohli.

Mal by som tak o starost menej s robenim screenshotov mojich obchodov ktore si potom ukladam do dennicka k prislusnemu obchodu.

 

Dakujem

Upraveno uživatelem stranger
Link to comment
Sdílet pomocí služby

Já našel velmi uspokojivé řešení v programu Screenpresso. Lze nastavit tak, že po stisku PrtSc uloží obrazovku automaticky do dané složky pod unikátním názvem. Stačí jen mačkat a o nic se nestarat. Jen teda musí člověk na to myslet a při vstupu ještě zmáčknout PrtSc, ale to je maličkost. Program je zdarma.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dekuju vam to su vsechno super riesenia o kterych uprimne ale viem. Problem je v tom ze vacsinu asi 80% obchodu delam pres mobil tak ze se napajim na pc pomoci vzdaleneho pristupu na pocitac kde mi to vse bezi. A prave tam je problem ze pokad otevru klavesnici zaden printscreen tam neni. Proto sem myslel ze kdyby to delalo automaticky bylo by to nejidealnejsi reseni.

Mozna sem to mnel napsat driv ze obchoduji pres mobil. Omluvam se a rad bych teda neco vymyslel ako to delat.

Upraveno uživatelem stranger
Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...