Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Dík. Nakonec jsem využil Bootcamp. Zkoušel jsem Parallels, ale je to dost náročný, takže využívám toto řešení. Není to tak náročné na počítač. Ty využíváš toto (viz odkaz)?

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
On 24/07/2017 at 9:03 PM, Johnnyy said:

Dík. Nakonec jsem využil Bootcamp. Zkoušel jsem Parallels, ale je to dost náročný, takže využívám toto řešení. Není to tak náročné na počítač. Ty využíváš toto (viz odkaz)?

Ano. S Wine to beha pekne.

  • Líbí se 1

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
On 27. 7. 2017 at 16:01, Marek Fukala napsal/a:

Ano. S Wine to beha pekne.

Sierra na Wine běhá bezproblému, jen se mi stává, že po druhém stisku tlačítka replay, objeví se chyba "Encountered problem" či podobný název a okno s replayem nefunguje. Pak musím restartovat Sierru, ale když jsem si na to zvykl, tak mi to nevadí ani nijak neomezuje.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
On 27. 7. 2017 at 16:01, Marek Fukala napsal/a:

Ano. S Wine to beha pekne.

Ahoj,

mám dotaz ohledně spuštění Sierry přes Wine. Nainstaloval jsem Wine, pak Sierru a ta se mi automaticky spustila. Po vypnutí ji však už nemůžu najít a nevím, jak ji přes terminál pustit :/ Nejsem v tomto moc zběhlý, mohl bys mě prosím navést? 

Prozatím používám Parallels, ale tam mi ani pro dlouhém zkoumání, kde je chyba, nefunguje "Scroll position" při přolinkování grafů... Kursor se vždy zobrazí jen na jednom grafu a ne na všech. Nevíš, čím to může být? ... Budu citovat i Van Hecka, možná poradí on?

Mockrát děkuji

 

On 1. 8. 2017 at 9:35, van Heck napsal/a:

Sierra na Wine běhá bezproblému, jen se mi stává, že po druhém stisku tlačítka replay, objeví se chyba "Encountered problem" či podobný název a okno s replayem nefunguje. Pak musím restartovat Sierru, ale když jsem si na to zvykl, tak mi to nevadí ani nijak neomezuje.

 

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Wine si vytvoří většinou v home adresáři skrytou složku .wine, přes comandline by ses tam mohl dostat pomocí:

cd  ~/.wine

V této složce je struktura souborů jako ve windows C:, tam se instaluje sierra defaultně.

Teď jsem ještě řešil napojení sierry na brokera Infinity Futures, ale to přes wine nefunguje, někde jsem viděl, že TransActBridge.exe (což je pomocný program, který si vyvíjí broker) vyžaduje .net, ale po instalaci .netu jsem to nerozběhl.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.