Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Jak zacit


roxx

Doporučené příspěvky

Dobry den,
v prvni rade musim rici, ze tento server se mi velice libi a nasel jesm u z tady spoustu zajimvaych infirmaci.
Mel bych par otazek jak zacit?

1) Na jake burze je nejlepe obchodovat, pokud se nachazim mimo CR (Australue) kvuli casovemu posunu, a hraje tonejakou roli?

2) ca se tyce treninku? jka dlouho bych si mel vsechny transkace a strategie procvicovat a mohli by jste mi dat nejaky strucny navod jak na to? treba jake kategorie mit na papire atd?

3) Pomalu se procitam vasim materialem, a zjistuji ze pomoci SL se neda onchodovat, je nejaka obecna taktika do jake vyse a jak nastavit SL a i pripadny zisk?

4) existuje nejaka free platforma,kde bych mohl sledovat vyvoj trhu v realnem case online?

Predem dekuji mnohokrat za Vase odpovedi..

S pozdravem
Roxx

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den.

Ad 1) - veškeré komodity zamýšlené na těchto www se provádějí na US burzách. Pro začátečníky doporučuji trhy obchodované na Chicagských burzách, s vyjímkou Cukru (ten se obchoduje na NY burze). Časový posun hraju tu roli, že si musíte přepočítat US čas obchodních hodin (většinou od 8 AM do 3 PM) na Australský.
Ad 2) - trénovat by jste měl tak dlouho, dokud se neucítíte dostatečně sebevědomě a přesvědčeně pustit se do toho naostro. U nekoho jsou to 3 mesice, u nekoho 3 roky. Na zbytek otazky naleznete odpovedi v rade starsich clanku na tomto serveru. Staci si projit archiv clanku.
Ad 3) O SL byl ten zapsany samostatny clanek (a tusim ze ne jenom jeden) v archivu clanku.
Ad 4) Existuje jich cela rada. Pokud vsak chcete vylozene on-line, pak jsou vetsinou placene. Jedna z nejlevnejsich variant je platforma InteractiveBrokers. Tam se plati 10 USD mesicne za vsechny elektronicke trhy, ale je treba mit u IB otevreny a fundovany ucet. Na podobne tema se tez jiz diskutovalo v rade vlaken tohoto diskusniho fora, staci prohledat historii.

Zdravim,
Tomas
FINANCNIK.CZ

Link to comment
Sdílet pomocí služby

dekuji za odpoved,

mel bych jeste nejake otazky?

1] vetsina obchodu probiha v ramci dne? a nebo mohu koupit komoditu a tu pak prodat treba az az 7 dni??? takze nemusim porad sedet u PC?

2) jake komodity jsou nejlepsi pro zacatecnika??

3) nekde jsem cetl ze jse daji obchodovat komodity i na australskych burzach(ovci vlna , atak) doporucili by jste tyto komodity??

jedna se asi o stupidni dotazy, omlouvam se jsem proste zacatecnik.

Dekuji mnohokrate

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Roxx,
1) Záleží jaký typ obchodníka budete. Pokud budete poziční obchodník pak můžete jeden den koupit a za týden prodat. U PC sedět neustále nemusíte (to musí intradenní obchodník)
2) Prohledejte si prosím toto fórum - toto téma zde bylo již několikrát opakováno. Naposledy předevčírem v tomto vláknu: www.financnik.cz/forum/read.php?2,6936
3) sami se věnujeme obchodování na US burzách, tj. s australskými nemáme žádnou zkušenost.
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 years later...

Zdravim ...

Rad by som sa spytal, ake porovnatelne trhy sa daju obchodovat na vychdonych burzach (Sydney, Tokyo) ??? Alebo - inak polozena otazka - aky trh by ste mi doporucili ak mam moznost "sediet" pri nete od 20:00 do 07:00 ??? FDAX nemozem, na US trhy je viac menej neskoro, kedze najvacsie pohyby uz presli ...

Vopred dakujem za dopoved.

Zholy

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...