Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

"První" kniha o kom. obchodování v českém jazyce????


Doporučené příspěvky

Dobrý den,
Pánové, nechci vyvolávat nějaké negativní emoce, ale nadpis Vašeho článku je poněkud nepřesný. Možná by stálo za úvahu vypustit slovo "první" a nahradit ho nějakým vhodnějším slovem.
Myslím, že zcela jistě víte jakou knihu (knihy) mám na mysli.
Jinak cena je víc než příjemná a věřím, že i obsah bude kvalitní.

Zdravím
PETr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

PET,

pokud myslíte knihu a lá "manuál", pak toto skutečně nemůžeme považovat za knihu. Za knihu považujeme skutečně knižní publikaci, která byla vydána řádným kdnižním vydavatelstvím a která je VOLNĚ v prodeji ve většině knihkupectví. Za knihu nepovažujeme samizdaty vydávané na privátních internetových stránkách. Z tohoto pohledu se tedy jedná o oficiálně skutečně zcela první knihu - pokud budete pátrat po jakémkoliv knihkupectví, pak kromě této knihy žádného jiného praktického průvodce obchodováním na komoditních trzích nenajdete (nepočítám akademickou literaturu, velmi vzdálenou od reality).

Zdravím,
Tomáš

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím Petře,
myslím, že není potřeba vyvolávat nějaké zbytečné rozmíšky, ale co vím, tak na trhu skutečně není jiná podobná kniha zaměřená na komodity a nikdy nebyla vydána. Mám na mysli knihu, kterou si můžete koupit v knihkupectví za cenu knihy.
Na trhu existují pochopitelně nejrůznější manuály, výukový programy, kurzy, knihy zaměřené na akcie atd., ale kniha o tradingu komodit, tak jak jsou běžně vydávány v zahraničí, zde v praktické pojetí opravdu nevyšla. Z tohoto pohledu je myslím tomášovo označení jako „první kniha“ docela legitimní, byť je to samozřejmě v důsledku úplně jedno :) Každopádně je to jediná praktická kniha o tradingu kterou si můžete dnes koupit v běžném knihkupectví za cenu klasické knihy :)
Hezký den,
Petr



Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
já osobně si myslím že to je úplně skvělý nápad vydat tuto knihu.
Doposud jsme byli odkázáni jen na samou literaturu psanou anglicky.
A nebo studovat on-line..
Toto je skvělá možnost jak své milované komodity studovat v podstatě kdekoliv (ve vlaku, autobuse..) :D
A cena? Více než skvělá!
Přepočtěte si to na dolary je to něco málo přes 8 USD ;)
Tak to je bezkonkurenční.
Doufám že v budoucnu nezůstane jen u této 1 knihy..
Jen tak dál!

S pozdravem
mister78

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Ahoj ,

Já myslím že vím dobře o jaké knize je zde zmínka , a myslím že to ví všichni včetně Tomáše a Petra , ale Č.S.K.M který skutečně vyšel už dávno je více než knihou pro všechny spíše nástrojem jeho autora k vydělávání dalších peněz . V tomhle je veliký rozdíl myslím že autor té drahé knihy (4000 Kč) si slušně vylepšil příjem . Nevím jaké jsou náklady na knížku od Finančníka a jaký zisk je pánů Tomáše a Petra z těchto knih – ano jistě nějaký zisk tu být musí . Ale podle mne byla jejich kniha vydaná za účelem nejprve informovat širší veřejnost (o tom že komoditní spekulování je solidní a legální způsob na vydělávání peněz ) a teprve potom zde byl zájem něco vydělat . NEBO SE PLETU ???

A ještě jeden dotaz
Dal by se Finančník nastavit jako domovská stránka ?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Rendo temer jakakoliv stranka se da nastavit jako domovska...

Postup pro jeji nastaveni se lisi podle pouziteho prohlizece, nicmene je dost podobny.

Tj. napr. v Internet Exploreru verze 6 (u predchozich verzi je to tusim temer totozne) zvolte v ovladaci liste (Soubor, Upravy atd.) polozku [bold] Nástroje -> Možnosti Internetu[/bold]

Otevre se okno Možnosti Internetu, kde hned prvni volba je Domovska stranka.
Sem muzete vepsat [bold] www.financnik.cz [/bold]

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

Co se týče knihy tak jsem ji našel v databázi městské knihovny Praha (Mariánské nám. 1) (to pro ty nemajetnější, snažící se minimalizovat náklady..samozřejmě nechci tímto snižovat prodejnost knihy a myslím, že vzhledem k omezeným zásobám knihovny a množství zájemců to ani nelze..)
Obchodování na komoditních trzích, autor Tomáš Nesnídal - signatura G 8263

Samozřejmě bych rád poděkoval autorům tohoto serveru za spoustu práce co pro začínající tradery udělali a stále dělají..
Jelikož jsem opravdu student a po finanční stránce na tom nejsem nejlépe, informace "zdarma" jsou pro mne základem ne mé nedávno započaté cestě ke skutečnému obchodování.


Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...

chci se přidat k ostatním a poděkovat autorům tohoto webu. je zkrátka perfektní po všech stránkách. i když pokud by se ještě zlepšoval, byl bych samozřejmě velmi šťastný.

knihu jsem zakoupil a má čestné místo v mé knihovně. moc mi pomohla v úplných začátcích.

ještě jednou, díky a vydržet. bez vás bychom byli ztraceni.

tominek

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...