Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

XPRESSTRADE


mystif

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 60
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

No mne sa to pozdava uz dlhsi cas a silne uvazujem, ze si tam skusim otvorit ucet. Paci sa mi jednoduchost a prehladnost on-line programu a celkom nizke commission (11USD), asi per side. Tiez, by som uvital nejake info, prip. skusenosti s tymto brokerom... Myslim, ze u nich ale nikto nehovori CZ alebo SK, takze english je nutna podmienka...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

no taky jsem na ně koukal, ale za čistě elektronickej přístup se mi zdají drahý.. pokud tam zavoláte, tak si připíchnou ještě 5 USD per side... ale na druhou stranu obchodují prakticky všechno a jejich platforma vypadá slibně.. na intraday ani náhodou ale na poziční by to mohlo být dobrý.. ale pořád tu nikdo k nim nic nenapsal... takže můžete někdo sdělit zkušenosti?.. chtěl bych něco, čím obchodovat prozatím asi převážně pitově např. grains s rozumným online systémem..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 6 months later...

Zdravim,

vyzkouseli jste tedy nekdo nakonec XpressTrade? Jake jsou pripadne vase zkusenosti? Dle jejich webovych stranek i nejruznejsich nazoru vsude mozne na Internetu se zdaji byt velmi kvalitni a pritom cenove dostupni. Pro ID to asi nema smysl, tam je jasnou volbou (alespon pro mne) IB, ale pro pozicni obchody jsem zatim nenasel cenove dostupnejsiho a pritom kladne hodnoceneho brokera. Neni ale nad osobni zkusenost, takze pokud se tu nekdo najde, urcite nejen ja uvitam informace z prvni ruky. Diky.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím.. nakonec jsem se rozhodl je vyzkoušet a mám povětšinou pozitivní zkušenosti.. Živá data zdarma, komise přiměřený a rychlost plnění v pohodě.. Podpora je online chatem a jde použít.. postupně rozšiřují služby a vylepšují různé systémy podávání příkazů a myslím, že teď po té aféře s Refco jim klienti dost přibudou.. a což je taky dobrý, nemají žádnou minimální částku pro start.. všechno jede odkudkoliv přes normální prohlížeč.. jednou jsem si mojí chybou zapnul nějaký placený kvóty a po dohodě s nimi jsem dostal peníze zpět a službu zase zrušili, ačkoliv podle podmínek služby nemuseli, takže se s nimi dá i dohodnout.. no koukám, že je jen chválím :) ale na pitové trhy asi nic lepšího nenajdete.. elektronický trhy a intraday zatím neobchoduju, ale na to by byli dost drahý..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 týdnů později...

Ahoj Ondro.hn,
tak jak jsi s Xpresstrade spokojený po měsíci? Na netu slibují nějaké slevy z komisí při měsíčním vyučtování, je to pravda?
A co plnění a potvrzování příkazů, dobrý? Chci změmin brokera a tady to podle toho jak se vychvalují nevypadá špatně.Ještě bych se chtěl zeptat na real data. Jsou opravdu všechna free, a jak se aktualizují (atomaticky nebo musíš klikat na obnovení)? Jak dlouho Ti trvalo založení účtu a šlo by to přes email i bez angličtiny se slovníkem?:)
Moc díky za odpověď Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den,

s Xpresstrade obchoduji jiz mesic a jsem vcelku spokojen.
Ja jsem si je vybral hlavne kvuli jejich OTO a OCO prikazum. OTO vam umozni na prikaz navesit dalsi, ktere se aktivuji v momente exekuce zakladniho prikazu. Takze zadam otevreni pozice, navesim stoploss a profit a vic uz se nestaram. Umi take trailing SL, ale ten jsem zatim nepouzil. Ted nedavno zprovoznili spusteni prikazu s casovym zpozdenim a omezenou platnosti (na minuty).
Komise maji vcelku slusne, ale to co uvadeji je jenom jejich per side, takze vynasobit dvema a pripocist poplatky burzy (cca $2 per side). Slevy z komisi jsou $1 RT na kazdy kontrakt, pokud tech kontraktu zoobchodujete vic nez 250 za mesic.
Plneni prikazu vcelku ujde. Na pitovych trzich vrati potvrzeni do peti az deseti minut, i kdyz nez mi vcera ohlasili otevreni spreadu s limitem v SM bylo to dvacet minut. Kdyz mate otevrenou platformu vyskoci okno, navic si nechavam posilat email.
Vyuctovani posilaji kazdy den pokud se oteviraly/zaviraly pozice a vzdycky poslou souhrne mesicni.
Pomalu na kazde strance maji refresh, takze na kliknuti jsou real data vzdy. Automaticky je maji jenom nekde pres Javu. Pouzivam jejich interaktivni graf a tam jsou. V interaktivnich cenach mi to pri zarazovani nekterych komodit nadava, ze nemam placena stream data a jestli je chci ("nechci nemam to zapotrebi").
Hotline mi na emaily odpovida promtne, i kdyz nekdy trochu zmatene, ale to asi bude moji English.
Zalozeni uctu trvalo asi tyden. Nechal jsem si poslat na email jejich formulare (PDF), vytisknul, vyplnil, prilozil vytisknuty scan obcanky a poslal doporucene do US. Po tydnu mi prisel email s jmenem a heslem meho noveho konta. Po zalozeni ma clovek tricet dni na vyzkouseni a prolezeni jejich platformy, pak musi poslat penize nebo ten ucet zavrou.

Pokud mate jeste nejake dotazy, zkusim odpovedet.

Jarda

Link to comment
Sdílet pomocí služby

trjar mě předběhl, ale jsem taky spokojen.. taky hlavně pro jejich OTO OCO příkazy, celkem rozumně provedenou platformu.. rychlou podpůrnou odezvu.. osobně používám chat.. real time v java interactive charts.. slevy z komisí nejsou pro běžné obchodníky z důvodu požadavku na velký objem.. doba plnění ok.. prostě co se týče pozičního obchodování nemám výhrad.. na intraday jsou komise moc vysoké.. a ani platforma není na to vybavena..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jardo, díky moc za odpověď. Ještě by mě zajímalo jestli jsou Java Charts placené nebo zdarma. A jestli jsou real data (zajímají mě hlavně Meats, Softs, Metals a Grains) nějak omezena, třeba počtem aktualizací za měsíc atp. Jestli jsem dobře pochopil komise, tak jsou 18+4(fees)RT a to i na spredy a opce.
Ještě jednou díky a hodně štěstí Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

dobrý den,
jen doplním...já obchoduju v Xpress.. od Refco.. rok. Pokud jsem vyrobil průšvihy, tak to nikdy nebylo kvůli platformě...
Ti kdo obchodují měny , uvítají streaming data zdarma, totéž platí i v elektronických trzích (e-mini, GC,SI, Cl, S, C,... ), ostatní data , jak už bylo řečeno je třeba aktualizovat přes Refresh (za poplatek - malý ale je). Důležitá věc : kromě ostré platformy máte k dispozici tréninkovou platformu, kde jsou data zpožděná cca o 30 min. Takže analýzy grafů z předešlého dne si můžete dělat zde, zcela zdarma. Slabší místo je , že Xpress neumí intradenní grafy a po zkušenostech s TNT bych uvítal podporu grafických prvků technické analýzy přímo v grafech.
Broker na mě mluví česky, je velice příjemný, do ničeho mě netlačí, každý dotaz(a bylo hodně i hloupejch dotazů) ochotně zodpoví. Je dostupný přes SKYPE, a to je taky výhoda. Rád pomůže najít ideální platformu, šitou na míru vašim představám. ( TNT - popsanou na Finančníkovi mi doporučil on)
Rád odpovím, jestli má ještě někdo nějakej dotaz.
Hezký večer

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den,

pokud nechcete primo stream data z burzy, neplati se za data nic. Krome komisi se neplati zadne poplatky. Interactive Java charts jsou zdarma a zatim jsem nenarazil na pripad, ze by mne to odmitlo.
Prijde mi trosku na hlavu, ze minutovy graf ES mi to maluje vcetne ceny s vterinovym update, ale pokud chci dynamicky vypisovat jenom ceny (quotes), tak mi je to nechce dat bez zarazeni do stream sluzby.
Nevim co myslite poctem aktualizaci u real dat. Real data mi to vypisuje automaticky u interaktivniho grafu. Kdyz si zobrazim jakoukoliv stranku (napr. otevrene pozice), dostanu hodnoty v aktualnich real datech, muzu si stahnout historicka data do excelu (mensi nez denni jsem nezkousel).
U spreadu musite pocitat, ze otevirate dve pozice. Jak pocitaji opce, to nevim, tak daleko zatim nejsem.
Kdyz jsem oteviral ucet nechal jsem si poslat priklady vypoctu RT komisi:

Commission and exchange fees for your CBOT Wheat contract would be $22.14, $19 for commission and $3.14 for fees, on a round trip. For NYBOT Sugar, the total amount would be $23.78, $19 for commission and $4.78 for fees, on a round trip.

Jarda

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...