Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Sdílení zkušeností


MerQury

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny "papírové" i reálné obchodníky s komoditami!

Je mně 18 let a sem z Brna. Ke komoditám sem se dostal přibližně v září a v podstatě náhodou, když sem si hledal nějaké informace o obchodování s akciemi. Asi jako většina z vás se mi příliš nechce strávit celý život zavřený 8 hodin denně v nějaké kanceláři a pobírat mizerný plat, ze kterého sotva uživím rodinu, a tak sem již nějakou dobu hledal něco, čím by se dalo v budoucnu případně něco přivydělat. A tyhle stránky mě fakt dostaly!
Po přečtení Manuálu sem si řekl, že tohle je to co sem přibližně rok hledal! Chvíli na to sem již stahoval Trial verzi TnTPro a začal si "hrát". Za měsíc se mi podařilo zhodnotit kapitál asi o 40%. Žel bohu trial verze vypršela a tak uvažuji, že začnu opravdu s papírovým tréninkem(papír a tužka přece taky není k zahození :-).

Mimo to (a právě proto sem založil tohle vlákno) mě napadlo, že by nebylo špatné poznat někoho, kdo je zkušenější než já a již třeba nějakou dobu reálně obchoduje a který by mě trochu zasvětil do skutečného komoditního světa, se kterým bych mohl sdílet jeho, ale i své zkušenosti a díky kterému bych mohl zjistit, jak to ve skutečnosti chodí, abych byl na případný pozdější vstup do tohoto businessu lépe připraven.
Pokud se tady někdo takový najde, byl bych opravdu upřímně šťastný! Kdyby ješte k tomu byl z Brna, tak bych byl šťastnej jak blecha, neboť nejvíc se toho člověk naučí z přímeho kontaktu s druhým člověkem! :-)


Jinak přeju spoustu vydařených obchodů!!!
Michal R.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Porad ve mne hloda myslenka, jak najit nekoho dalsiho v mem okoli pro vymenu zkusenosti, pro posezeni u piva a poklaboseni o komoditach atd. Jak jiz zde bylo psano tak tato diskuze nema byt seznamkou, ale uvital bych treba najakou moznost se s lidmi v mem meste zkontaktovat pripadne planovat mala mistni setkani (ne kazdy pojede do prahy ci brna).

Zatim me napadlo ze by sla udelat slozka, ve ktere by byla diskuze napr pro kazde krajske mesto, kde by se takovato minisetkani dala dohodnout.

co vy na to Tomasi/Petre ?

Nebo mohu zalizit vlakno s nazvem napr. "Minisetkani Kotehulky" ?

diky Pete

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...