Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

zposob platby na www.amazon.com


bohusch

Doporučené příspěvky

  • 2 týdny později...

Dobrý den,
v prosinci jsem si objednal knihu u amazonu, hned po silvestru mi bylo potvrzeno, že zásilka je na cestě a častka ztržena z účtu. Stále nic nepřichází a začínám být trochu nervozní, zda si někdo nepočte "komoditní rozumy" za mne(pravda dle jejich odhadu dodání mám jěště čas). Vzpomínka na tuším Břondovu příhodu s pošťákem, který nechá balík ležet před vraty, mi taky nepřidá.
V práci jsem již knihu kupoval a od potvrzení a odečtení z účtu to do týdne bylo v kanclu, bohužel si nevybavuji, zda jsme potvrzovali přijetí.
Mohu se zeptat jaké máte "obvyklé časové plnění"? Děkuji.
Úspěšné obchody
db

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Ahojte, chtěl bych se zeptat těch co využívají k platbám PayPal. Prošel jsem registrací, ale zatím mi to píše , že jsem neověřený klient a nabízí mi to rozšíření. S pomocí translátoru jsem to zkoušel rozlousknout ale moc sem to nepochopil. Řešil jste to někdo? Chce to po mě zadat do políčka 4 čísla a já nevím jsestli z karty a která, nebo je to nějaké přístupové číslo či co. Jestli tomu někdo rozumíte - budu rád - nechci tam nic zkazit.
Proto ten text přikládám. Může někdo říci co tam po mě chtějí - díky

princ

Enter Expanded Use Number
When you began enrollment in PayPal's Expanded Use Program, we charged a €1.50 EUR fee to your card.

Please check your credit card statement (monthly transaction history) online or when it arrives in the mail from the credit card issuer. On this statement, you will see a €1.50 EUR charge from PayPal. Next to this charge you will see the 4-digit Expanded Use Number, which can be found directly before the word PAYPAL. Note that it may take 3-4 working days for the number to appear on your statement.

Please enter your unique Expanded Use Number below:

Link to comment
Sdílet pomocí služby

2princ
pisou ze vam strhnou 1.5eur jako zapisne.a chteji abyste zkontroloval vypis z karty( online nebo klasicky postou)kde mate najit zminenou polozku kde bude primo pred slovem PAYPAL inkriminovane 4-mistne cislo, ktere mate zadat...dale pisou ze to muze trvat 3-4 prac. dni nez se vam to zauctuje.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To all:
viete mi niekto veľmi stručne vysvetliť postup, ako sa objednáva na amazon.com tovar? Snažil som sa to prelúskať, ale neviem, či som sa v tej angličtine trochu nestratil :( Nie sú mi celkom zrejmé kroky a postupnosť od nájdenia knihy v ponuke, po potvrdenie objednávky+potvrdenie platby. Z článku o platbách na nete mi je jasný spôsob a možnosti platby za tovar cez internet, ale postup na amazon.com mi je zatiaľ trochu zmätený.
Ešte sa chcem opýtať na virtuálnu internetovú platobnú kartu: Poznáte aj nejaké banky na Slovensku, ktoré ponúkajú takéto služby? Ďakujem.
Pekný víkend.
Martin :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý večer Martine,
snad vám to budu umět vysvětlit. Je to pro mne složitější než si objednat. Máte-li otevřenu hlavní stranu Amazonu, nahoře v Search si vyberete "books" a hned vedle zadáte autora, nebo název knihy, nebo obojí, a "go", pak se vám otevře okno s nabídkou hledané knihy, kliknete přímo na zobrazenou obálku knihy, když se vám otevře další okno, máte nalevo "Add to shopping cart", kliknete na tuto ikonu a pak už si to nepamatuju, dělala jsem to mechanicky, ale vyplníte, co je potřeba vyplnit, a pokračujete dál, a dál, "billing adrress" by měla být na stejné jméno, jako je kreditní karta, kam si to necháte poslat, je vaše věc, způsob doručení si vyberte v nabídce ten nejjednodušší a asi je i nejpomalejší, ale i nejlevnější, nakonec se objeví přehled, co vám posílají a kdy vám to asi dodají. Za několik hodin vám přijde ještě mail, který vám objednávku ještě jednou potvrdí. Banky na Slovensku neznám.
No nevím, zda jsem vám pomohla, třeba mne ještě někdo doplní.
Hezký večer, Iveta

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Hidalgo:
ďakujem za odpoveď. Potiaľ ako ste mi to popísala som to v celku pochopil. Ale práve od toho kroku, ako som niečo pridal do Shopping card som sa v tom nejako stratil. Teraz už tomu začínam trochu rozumieť, snáď to nejako prelúskam. Zatiaľ využijem služby českého knihkupectva spomínaného na tomto vlákne.
Pekný deň.
Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Galant:

Ja vyuzivam elektronicke bankovnictvo Tatrabanky www.tatrabanka.sk a som spokojny. Predpokladam, ze maju ak virtualnu VISA kartu (je to len papierova karta na ktorej je uvedene cislo s ktorym budete platit na internete) -- nevyuzivam tuto sluzbu, nakolko mam embosovane VISA a MasterCard kary takze Vam neviem blizsie poradit o tejto sluzbe. Najlepsie bude, ak si tam zavolate alebo zajdete a poinformujete sa ake maju novinky a ake sluzby ponukaju v tejto oblasti.

Knihy: Asi cca pred dvoma rokmi ked som este namal karty tak som vyuzil sluzby www.dunaj.sk -- je to internetove knihkupectvo. Napisal som im mail, v ktorom som uviedol o ktore knihy by som mal zaujem a oni mi poslali cenovu ponuku. Nakoniec som to zrealizoval cez nich, lebo som nemal inu moznost. Ale ceny boli trosku vyssie ako keby som si to objednal sam cez www.amazon.com. Ale vsetko prebehlo hladko.

Neviem ci som Vam pomohol, ale skuste a uvidite ;)

S pozdravom,
Pedro

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...