Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny, na to že je neděle podvečer je tu docela živo včetně elitních bojovníků oproti jiným nedělím . Zřejmě většina lovců cítí že lovená kořist /USD/ po páteční štvanici má namále a chystají se ukrojit tučnou část podílu ještě před japončíky. Nebo je to tím že dnes bylo hnusné počasí? Jinak abych zůstal u tématu VT mi jede ale dnes přez den mělo výpadky, server nedostupný. Občas je to třeba zkusit opakovaně, a občas mi přišlo že to někdy VT hodí tuto hlášku při zadání špatného hesla./občas si totiž zapomenu přepnout numerickou klávesnici na noťasovi. :)

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to radovan 65

Ked nemozes vydrzat vikend,tak si otvor dalsi ucet na OANDE a je to. Obchody sa daju robit kedykolvek,aj ked cez vikend s velkym spreadom.Grafy ti sice pojdu az od osmej vecer, ale ty ich aj tak az tak surne nepotrebujes.

herman

Odesláno

radovan65
Věřím, taky mi to teď vypadlo a lognutí sem musel 3 opakovat než jsem tam opět byl. Jinak jsem navčer koukal jak cable několikrát opakovaně po sobě šlo na 1.9006 a po chvíli zpět na 1.8966

Odesláno

co takto otvorit si ucet u saxobank alebo manfinancial maju sice vecsi vstupny kapital ale myslim si ze by mohli mat lepsie sluzby poradte niekto kto mate z nimi skusenosti a cms mam tam otvoreny ucet a este neobchodujem live su niejake problemy pri obchodovani pozicne ked zadam entry ze by sa nevyplnila alebo stoploss!! ak by bola objednevka v oblasti fundamentalneho ocakavania, ze by sa nevyplnil ma s tym niekto skusenosti poradte prosim .

Odesláno

...pani traderi,

videli ste uz takyto close..., €usd, pri cene: 2.2685..., a strate: -10 193.00 usd
samo, ze na live ucte...!?!?!?

Closed Transactions:
Open Time Type Lots Item Price S / L T / P Close Time Price Commission Taxes Swap Profit
2006.10.13 15:33 sell 0.10 eurusd 1.2492 0.0000 1.2599 2006.10.31 16:11 2.2685 0.00 0.00 10.08 -10 193.00

long live mt forex... :( :D

Odesláno

Tak čerstvá zkušenost. Možná hloupost....není šance kupovat/prodávat po datech za market? Jak se tohle řeší, chtěl jsem koupit při rozjezdu a po 12 minutách stále ani ťuk. Jen že byl poslán požadavek...co když mi to naskočí až když už to bude v řiti?....Mám VT, jsem u CMS...:-(

Odesláno

dzink
Díky....
Tak jeden naskočil, ale druhý ne. Nemohu nikde najít např. nevyřízené objednávky, je tam něco takového?

Jinak dotaz, dá se tedy i v takových chvílích kupovat za market? Nemůže to být třeba i chyba pc?...díky moc

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...