Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

PROSÍME ČTĚTE - DŮLEŽITÉ!


Doporučené příspěvky

Vzhledem k tomu, že neustále dostáváme soukromé dotazy ohledně obchodování na naše emaily, rádi bychom zde ještě jednou prostřednictví tohoto fóra zdůraznili následující:
1) Prosíme, respektujte, že si skutečně nemůžeme dovolit luxus soukromých odpovědí 1-to-1. V takovém případě bychom nedělali celý den nic jiného, než odpovídali na jednotlivé dotazy. Proto odpovídáme POUZE A JEN na dotazy položené v tomto fóru. Dotazy zasílané emailem nebereme v patrnost a ani na takovéto neodpovídáme.
2) Naše diskusní fórum je založené převážně proto, aby se zde dělili o své zkušenosti samotní obchodníci. Skutečně není naší povinností, abychom na všechny dotazy odpovídali výhradně a jen my. Proto některé dotazy zůstávají z naší strany nezodpovězené a prosíme tímto všechny ostatní tradery, aby i oni čas od času přispěli vlastními odpověďmi. I když se snažíme odpovídat na většinu dotazů, zdaleka není v našich silách odpovídat na všechny.
Ještě jednou prosíme, respektujte tato pravidla. Know-how na tomto serveru poskytujeme zcela zdarma, z naší vlastní vůle a v našem volném čase a proto bychom rádi, aby i k tomu bylo takto nahlíženo.
Děkujeme za pochopení,
FINANCNIK.CZ

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 months later...
  • 5 months later...

admin Petrovi a Tomášovi:
Dnes jsem si dal čas a přečetl a nakoukl na tomto webu do kdečeho.
Dost příjemné překvapení pro mě a změna pohledu:musím se Vám oběma omluvit, moje včerejší vpadnutí sem stylem jaký jsem zvolil - schválně poněkud provokativně i názvem vlákna - opravdu nebylo OK.
Získal jsem pocit že to co zde děláte např. i dál pořádáním vzdělávacích akcí není jen práce rychle na komoditách zbohatlých frajerů, kteří si myslí že snědli moudrost trhů. Stejně tak měním pohled např. na aut.Libice a některé další jež jsem asi poněkud rozkurážil, takže reagovali jak reagovali. Za což se omlouvám i jim.
Takže pánové všechna čest Vám, takto nastavená úroveň webu mě dnes docela oslovila, takže až budu moci pokusím se občas něčím snad přínosným i já po 7mi letech pohybu na těchto trzích přispět. Jsem trader na plný úvazek, nic jiného mě neživí.
S dodatečnou omluvou a přáním úspěšných dnů
kili60

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
omluvte můj vpád do opravdu živé diskuse, ale opět mi to nedá...

1. Killimu se povedl výborný nástup. Naboural téměř "posvátnou úctu" mezi učiteli a žáky na tomto serveru.
Nové téma je obsahově zajímavé, kontroverzní styl naopak leckoho na začátek nadzvedl. Při zvoleném názvu tématu jsem si vzpomněl na úvodní článek " Jak jsme začali vydělávat na ranní kávě ". Úvod lehce podezřelý. Když článek přečtete až do konce, určitě Vás osloví.

2. Co mne nejvíce zaujalo byl přístup všech diskutujících. Jak se srovnali s vytvořeným "problémem". Např. Killi60 a Libic zaujali dost kontroverzní postoj, u zkušených borců to lze předpokládat ( vlastní přesvědčení je podstatné ). Ale co empatie, kontrola emocí, analýza informací ( o serveru či jednotlivých příspěvcích ) ? Je sice pravdou, že např. asi 30% obsahu informace předané z jedné úrovně na druhou se ztrácí. Ale zde leckdy na chvilku převládly pouze emoce nad obsahem.

3. Pánům administrátorům se klaním. Zachovali se jako opravdoví profíci, bez reakce na osobní invektivy.

4. Ještě malinkou poznámku k našemu češství.
Díky možnosti spolupracovat s jinými národnostmi jsem měl možnost poznat, že češi umí velice dobře improvizovat, prostě si věci "zařídit" vždy podle sebe. Známá věc. A pravidla většina z nás bere asi spíše jako doporučení. S tím se setkávám i u sebe, že člověk umí dobře obejít i svoje stanovená pravidla. V komoditách je to opravdu na věnec...
Zbytečná závist a nedůvěra je mezi lidmi často také v míře vrchovaté.
O to víc mne překvapuje většina příspěvků na tomto serveru. Nezištná pomoc většiny zůčastněných je opravdu bezvadná. Ovšem přiznat si veřejně a písemně, že jsem trouba ( ještě prostě něco nevím a neznám ) s téměř samozřejmým doporučením na zdroj či kolegu je prostě ohromující. :D

S úctou všem traderům.
mim

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...

Dobrý den administrátoři
Mám jeden zajímavý tip. Při pročítání fóra mě občas udiví někteří jedinci, kteří se znenadání v poslední době (myslím tím hlavně letošní rok) objeví a pálí příspěvky srovnatelnou kadencí jak protiletadlový kulomet. Bylo by možno u každého užvatele, který se zaregistruje spolu s dnem a měsícem vložit také rok registrace?
Je celkem zajímavé sledovat vývoj některých lidí v průběhu času. Pokud to nejde tak se omlouvám za příspěvek.
Hezký den
Josef

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
×
×
  • Vytvořit...