Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

VÝZVA


tomnes

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny naše čtenáře.

Předně, děkuji všem, kteří zde začali veřejně diskutovat nad obchody, nebo alespoň nechávat zde své příspěvky s názory na konkrétní obchody.
Chtěli bych touto cestou vyzvat i ostatní, aby se zapojili. Toto platí samozřejmě i pro nováčky - nováčci a začátečníci, nebojte se zde psát své názory, tipy, postřehy....! Nikdo vám nebude hubovat pokud se budou takové zdát jako nesmysl, ba naopak, docela možná vám je některý ze zkušených traderů kteří do tohoto vlákna už přispívají poradí, nebo napomůže.
Trading je poměrně osamělá profese, proto prosím, udělejme si to zajímavějším a vyměňujme si zde tipy, postřehy, názory. Učme se jeden od druhého - všichni víme, jak je to v tomto businessu potřeba!
Díky všem a dobré obchody,
Tomáš

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dovoluji se připojit k výzvě.
Rozbory grafů a různé pohledy na trhy skutečně chybí. Každý obchodník si přece vede nějaký obchodní denník a nemělo by mu dělat problém anonymně svoje závěry zveřejnit. Podle mne vůbec nezáleží na tom, zdali se odhad trefí či netrefí, protože každý obchodník má svojí hlavu a svojí metodu.
Nicméně víc hlav víc ví a víc očí víc vidí.
Jenom ještě apel na všechny přispěvovatele: Ve stručnosti je krása.

Návrh pro administrátora.
Mám obavu, že za chvíli se v těchto tématech o obchodech nikdo nevyzná. Nebylo by proto záhodno předpřipravit pro každou komoditu diskusní prostor? Jednotlivé diskuse bych tedy nazval, jako to je na stránkách www.britefutures.com/home.asp. Většina obchodníků i nováčci dostanou po čase do krve označování kontraktů a tak by pro ně neměl být problém vyhledat patřičnou diskusi.
Kolega Greenhorn by tak vyhledal C a vstoupil do diskuse. V ní by se pak probíraly všechny kontraktní měsíce. Já bych pak hledal YM a kolega tomnes by šel do AD atd.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím,
v tuto chvíli je zde 8 příspěvků - tj. dělení diskuze mi připada předčasné. Ale až se diskuze rozjede, určitě vytvoříme jemnější strukturu. Uvidíme jestli to bude vůbec třeba - příspěvky v této rubrice budou aktuální pravděpodobně pouze krátký čas a tak řada lidí na druhou stranu ocení, pokud budou všechny vidět najedou. Ale jak říkám - fórum je poměrně flexibilní a určitě ho budeme upravovat podle potřeb všech.
petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
×
×
  • Vytvořit...