Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

snoopy, diky moc... uz to mam nahodene, a musim priznat ze je to ovela lahsie ako ked sa preklikavam cez rozne diskusie... ako pozeram, mne chyba vobec ikonka ked chcem nieco poslat, tak to tiez neviem, ale ak by mal niekto zaujem, mozem to preposlat ako mne preposlal snoopy..

pekny den, Zero 999

Odesláno

Taky jsem si zkusil nainstalovat " FEED READER", finančník se stahuje v pohodě a vše je OK(snad jen trochu větší zpoždění při načítání). Uživatelsky přívětivější je však pro mě RSS Point 2 a chtěl bych ji rád nadále využívat (mám tam news, ...). Přes veškeré snažení se mi do ní natáhnou jen některé příspěvky z finančníka. V nastavení čtečky jsem žádnou brzdu nenašel, tak nevím.....
PS. Používáte někdo RSS Point a věděl byste co s tím?
Díky za odpověď

• 2 months later...
Odesláno

Dobry den,
bylo by mozne z RSS feedu odstranit omezeni co se tyka frekvence stahovani do rss ctecky? V soucasnosti je tam nastaveno 10hodin a to vicemene nepouzitelne na cteni rss ve foru. Navic stejne vetsina ctecek toto ignoruje. Jen tam moje je takova poctiva :-).

Diky
Kaja

Odesláno

Jano: ano i ta moje ctecka (www.snarfware.com/) umi nastavit jak casto se ma kanal aktualizovat a u ostatnich rss kanalu mi to jde nastavit, ale u RSS z financnika mi nedovoli nastavit mene nez 10hodin, je to proto, ze ve zdroji RSS feedu je receno, jak casto muze ctecka tento zdroj aktualizovat a ta moje jak na potvoru tohle respektuje. :-)

Konecne jsem nasel ctecku ketra je mala, rychla, se zajimavymi vychytavkami a ted tohle ... :-( Ctu RSS z forexove sekce a tam informace za 10 hodin je mi na nic ...
Kaja

• 4 týdny později...
Odesláno

Dobry den.
Dal by sa v RSS udaj o (cas, ako casto sa aktualizuje) znizit zo 600 minut (10 hodin) napr. na 10 minut?
Myslim, ze 10 hodin je nepraktickych a mam pocit, ze ten kto nastavoval na hodnotu 600 chcel asi povodne nastavit 10 minut, len si pravdepodobne nevsimol, ze nieje v sekundach ale v minutach.
dakujem

• 3 týdny později...
Odesláno

Neviem či sa to tu už spomínalo a nebudem za to pokarhaný, ale dnes som si všimol, že odkazy na české a slovenské weby, ktoré sa na fóre nezobrazia, čítačka prečíta.

• 1 year later...
Odesláno

Teprve dneska jsem objevila kouzlo RSS ctecky a musim pochvalit financniky, ze je to opravdu super, ze ji sem pridali. Doposud jsem se snazila prihlasit se ke cteni diskuzi pres tlacitko "sledovat toto vlakno", ale vzhledem k tomu, ze mi to do e-mailu jenom posilalo odkazy, tak to nebylo moc prakticke. Navic jsem touto cteckou ziskala i docela prehledny pristup ke vsem clankum (ukazuje mi to 423 clanku, prvni z 8.10.2005), takze uz konecne nemam pocit, ze mi utece nejaka informace, kterou bych mela vedet :-)
Takze DIIIIIIKY MOOOOC!! (tu)

P.S.: pro inspiraci ostatnim - chtela jsem ctecku, co bude pristupna nejen na jednom PC, ale na webu (at muzu vyuzit i ten cas v praci nejak smysluplne :), takze jsem nakonec sahla ke ctecce googlu (google reader)

• Vytvořit...