Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Peter Vecera


Martin.M

Doporučené příspěvky

Přátelé, byl jsem zde několikrát osočen, že jsem proti jednomu určitému „guru“, a tak již moc nekomunikuji, ale zkuste si místo podobných jednovětných dotazů položit otázky, které vám sami pomohou poradit.
Třeba – co od brokera očekáváte?
Jakým jazykem má komunikovat?
Stačí vám prostředník typu Večera, nebo chcete komunikovat přímo s brokerskou společností?
Chcete za každou cenu mít peníze v ČR nebo je můžete poslat do zahraničí?
Jaká je vaše priorita – rychlost plnění, dobrá platforma, renomovanost brokerské společnosti, rady od brokera, špičková hot-line, výše komise atd.....
Jakou strategii chcete obchodovat? Potřebujete spíš nižší komise pro intradenní obchody, nebo přijmete i vyšší komise za cenu luxusního servisu ze strany brokera?

Prostě tohle když si odpovíte tak vám notně vypadne zda-li je pro Vás konkrétní broker ok nebo ne.

A pokud podrobně rozvedenou úvahu uvedete ve fóru, určitě se okolo ní spustí diskuze. Ale na obecný dotaz je ČSOB dobrý broker se prostě nedá odpovědět.... Každý broker je pro někoho dobrý – jinak by u něj nikdo neobchodoval.

xtrader

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím podobně postižené kolegy.(myslím tím postižení obchodováním)
Začínal jsem také s manuálem od Toma a s jeho doporučením na P.Večeřu.Jelikož jsem zvědavý, tak jsem po prvních mailových a telefonických kontaktech sednul do auta a vyrazil na osobní setkání s PV.Sympatický pán, vysvětlili jsem si všechny záležitosti kolem otevření účtu a startu do obchodování ,výběru vhodného způsobu obchodování atd.
Prostě to shrnu: Pokud chcete brokera, který je nejenom profesionální ale i poměrně lidský a neodbyde Vás když mu třeba voláte v sobotu dopoledne a když zrovna nakupuje v supermarketu, brokera který Vám dá detailní instruktáž k použité platformě ( umožní i "zkušební" provoz), případně zasáhne ze svého stolu když Vám vypadne připojení a Vy chcete do/z pozice, zodpoví otázky všeho druhu(nesmíte chtít ale rozebírat základní principy obchodování nebo jinou podobnou "záležitost" v době po pit open ...)tak se s důvěrou obraťte na P.Večeřu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Prosim??? Hovorite o stejnem Petrovi Vecerovi? :-) Co popisujete, byla ma uprimna prani nekdy zcela na zacatku, kdyz jsem obchodovat s panem Vecerou zkousel.... Realita se pak tak trochu lisila..... Nebo je mozne, ze nejste moc narocny a spokojite se jen s draze zaplacenym malem :-) A nebo opravdu mluvime oba o jinem Vecerovi :-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 months later...
  • 10 months later...
  • 5 months later...

Tak teď nevím - myslel jsem, že poplatky u p. Večeři se odvíjejí od vybraného brokerského domu. Pokud si zvolím IB, měl bych mít naprosto stejné poplatky jako u IB. Nebo se mýlím? Tedy alespoň v případě discount služeb.

Btw, p. Řepík avizuje, že při otevření účtu u IQ-Trade bude na nový účet refundována cena zakoupeného manuálu. Od pana Večeři jsem se dozvěděl, že to platí pouze v případě Refco.

Díky za reakce

Link to comment
Sdílet pomocí služby

no to se zeptej Repika nebo Veceri. Pokud ti Vecera rekne ze to je jen pro Refco takje to jen pro Refco. sice nevim jak to u nej moc funguje, ale pokud je IB no proste prostrednik, tak z neceho taky musi zit. pokud chces intraday tak jdi rovnou k IB, nebotrebujes prostrednika. nebo najdi jineho. na emini je celkem dost kvalitnich brokeru

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...