Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

FXEngines


TEQA

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 219
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Myslím, že si treba uvedomiť, že ani Fxengines nie je svätý grál, ale len "platforma", ktorá umožňuje pohodlný a rozmanitý prístup k obchodovaniu fundamentov s mnohými výhodami a možnosťami v porovnaní s ostatnými platformami. Nič to však nemení na skutočnosti, že ak obchodovanie cez fxengines vyžaduje všetko, čo úspešný trader musí mať (disciplínu, sebavzdelávanie, dobrý MM, position sizing atď). Takže aj rôzne prístupy, ktoré fxengines umožňuje treba poriadne otestovať na deme a nájsť si ten svoj štýl, ktorý bude pri každom traderovi odlišný.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

galant:
Naprostý souhlas. Já už jsem ke všemu raději skeptický, takže několik měsíců testování na demu to jistí...

TEQA:
To byl taky jediný styl, který mně včera v 14.30 profitoval...... :-)
Tak se to snad nebude opakovat. GDP má ovšem v USA velkou důležitost a dnešní dopolední mrtvý pohyb věští neochotu obchodníků pouštět se před daty do nějakých větších spekulací. Typický klídek před bouří....

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tuktuk:
trlSL je vynikající věc, pokud funguje přesně tak, jak by měl.
Obecnou funkci chápu tak, že např. při aktuálním profitu 30pips a trlSL nastaveným na 10pips, už by náš nejnižší možný profit neměl být menší jak 20p.
Tak snad jim to i takhle funguje, při tom frmolu, jaký po datech nastává....

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dnes mám tedy na 14:30 nastaveny manuální vstupy a to 4x na cable (2x long 2x short) a 2x na EURu (long,short). U cable mám nastaven 2x vstup na MARKET a 2x vstup na NORMAL a výstup mám 2x trlSL a to 25pips a 2x TOKYO20. Potom To EURo mám stejně jako cable 2x vstup NORMAL a výstup taky TOKYO20.

Uvidíme co z toho bude.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...