Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Zlato???


Nouro

Doporučené příspěvky

Tak tady by mohla být ta chyba. Pravidla je potřeba dát dohromady podle toho co už bylo (backtest), aby jsi věděl jak to může pokračovat a co můžeš očekávat.
Četl jsi něco od Larryho Williamse ? Ten se v tomhle vyřádil. Vzal nějaký základ jako máš Ty a upravil ho třeba i nějakým "nesmyslem". Po té co ho prohnal testem mu vyšlo jaká je úspěšnost a tu porovnal s minulým výsledkem. :D (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 718
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Přesně tak. Očekává se, že se ceny budou "zahušťovat" ve stále menším rozptylu a pak propadnou na hodnoty pod 650. Ale to je samozřejmě výhled v řádu týdnů.
Teď jen co udělá podobný propad na akciích s investory ? Budou radši držet hotovost díky nižší inflaci ? Nebo nakoupí zlato, protože nebudou věřit slibům různých vlád a společností ?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Z hlediska technické analýzy jde zlato do shortu. At si říká kdo chce co chce.To znamená , že čekám na signál short. Momentálně jde do strany a mírně do longu-korekce. Takže si zřejmě pár dní počkáme. Pokud by se měl obracet trend do longu tak technické indikátory by nás včas informovaly. Navrhuji pár dní počkat až si to trh vyřeší a pak uvidíme.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

TA určuje právě psychologické vzorce. Důvod proč se může zdát, že nefunguje, je v tom, že se velké množství peněz přelévá do různých oblastí.
Protože se v současné době vlády snaží zachránit finanční a jiné instituce, tak potřebují peníze a vydávají dluhopisy. Tím se znehodnocuje cena dluhopisů a stoupá poptávka po hotovosti. Pokud však chce někdo zabránit nepříjemnému posunu inflace, tak nahrazuje peníze něčím cenným, což jsou diamanty, zlato a podobné komodity.
Jo a abych nezapomněl - můžu se mýlit. :D (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to nám zlato provádí pěkné věci, po delším bočním trendu vyletělo nahoru ve formaci kterou pracovně nazývám cup of tea (v kroužku), aby pokračovalo zase v bočním trendu mezi 810 a 815 body (denní low a high je větší než toto rozpětí), což je tak úzký kanál, že se to musí každou chvíli splašit a vyrazit, nahoru nebo dolů? Směr by možná mohlo určit proražení spodní hranice 800 nebo horní 830, ale 830 už to sem tam trochu přeťáplo a nic, buď to tedy není 830 ale třeba 840 (850 se mi zdá daleko). Další možnost je, že směr udá neschopnost zlata prorazit na danou stranu a tedy odraz na stranu druhou, čili nečekat na průraz ale spekulovat na short za 830 nebo long za 800. Jinak čekámže se snane něco úplně jiného, což je u mých předpokladů docela běžné :)

6758

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...