Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Články a tutoriály:
Archiv článků Psychologie obchodování Jak na obchodní plán Mé obchodní strategie
  • Krásné Vánoce a systematický nový rok 2024

    Milí přátelé a vážení čtenáři Finančník.cz,

    při příležitosti blížícího se konce roku bychom rádi využili této chvíle k přání pohodových vánočních svátků a úspěchů v novém roce.

    Vánoční přání s trading grafem

    Vánoce jsou pro nás časem zastavení, reflexe a oceňování toho, co máme. Je to doba, kdy se odvracíme od tržních grafů a věnujeme se našim nejbližším. Tímto bychom vám chtěli popřát, aby vaše domovy byly plné harmonie, pohody a radosti. Ať vám sváteční čas přinese klid, odpočinek a inspiraci pro nadcházející výzvy a úspěchy.

    S příchodem roku 2024 pak přejeme vám i vašim rodinám hlavně zdraví, štěstí a spokojenost. Ať vás nový rok provází úspěchy jak v osobním životě, tak i v oblasti tradingu. Zvláště bychom chtěli zdůraznit, jak důležité je v obchodování zůstat systematický - ať už se jedná o dodržování obchodních strategií nebo o správné řízení rizik. Pevně věříme, že právě systematický přístup k obchodování je klíčem k dosažení dlouhodobého úspěchu a stabilitě. Přejeme vám, aby se vám v nadcházejícím roce dařilo tento přístup ještě více prohlubovat a zdokonalovat.

    Děkujeme vám za vaši důvěru a loajalitu, kterou jste nám projevovali v průběhu celého roku. Těšíme se na další rok plný sdílení znalostí, zkušeností a na vzájemnou spolupráci v rámci naší komunity na Finančník.cz.

    S přáním krásných a poklidných svátků a úspěšného nového roku 2024,

    za tým Finančník.cz

    Petr, Katka a Bogdan

    21.12.2023

    Finančník.cz


    Zaměřte se na to, co přináší reálné výsledky.

    Nakopněte své obchodování
    k systematickým profitům

    (program pro začínající obchodníky, kteří se chtějí dostat ke stabilnímu obchodování bez časové náročnosti)

    Začínáme 30. 1. 2024.

    Nově s vytvořením a popisem všech pravidel mechanické obchodní strategie, ve které mám sám aktuálně otevřený profit +224 121 Kč!

    >> Workshop profitabilního obchodování od A do Z
×
×
  • Vytvořit...