Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Články a tutoriály:
Archiv článků Psychologie obchodování Jak na obchodní plán Mé obchodní strategie
  • Za 10 dnů spouštíme bezplatný výukový blok swingového obchodování

    Posledních několik týdnů jsme sbírali na Finančníkovi vaše podněty a nyní je vše hotovo. 6.9.2019 spouštíme sérii několika bezplatných lekcí na téma swingového obchodování, kde si vysvětlíme, co a proč na Finančníkovi v tomto směru obchodování děláme. Série obsahuje skutečnou výuku, archiv je dostupný omezenou dobu a pořádáme ji pouze jednou ročně. Doporučujeme letošní vysílání nezmeškat.

    Hodně obchodníků zcela přirozeně zpočátku své obchodní kariéry zkouší různé obchodní styly a hledá, co jim nejvíce sedne. Z mnoha důvodů ale nejčastěji bohužel směřují ke stylům, které bývají nad jejich síly – ať již z pohledu časové, psychické, technologické nebo finanční náročnosti. Výsledkem tak bývají časové a finanční ztráty, neboť v tradingu věci jednoduše nefungují „tak nějak napůl“.

    Přitom jednoznačně platí, že obchodníci mají mnohem vyšší šanci na dlouhodobé konzistentní profity, pokud v trhu začnou opatrně a spíše pomaleji. Potvrzuje se mi to i ve zpětné vazbě od obchodníků, kteří se věnují tzv. swingovému obchodování akcií (viz Co jsem si potvrdil výukou swingového obchodování). Jednoduše řečeno začnou s obchodními modely, které nepracují s pákou (nebo používají jen velmi malou páku), naučí se dívat na trhy systematicky, díky malému risku se nemusí bát obchodovat živě a postupně učí mozek pracovat s dlouhodobými pravděpodobnostmi. Po zvládnutí základů je možné začít risk zvyšovat (třeba přechodem na futures), obchodování zrychlovat (přechodem na intradenní systémy) nebo diverzifikovat (obchodování více systémů najednou).

    Realitou bohužel je, že profitabilní systematické obchodování je často hodně vzdálené tomu, co si začínající obchodníci představují pod tradingem. Není to trading pro potěšení ega, ale skutečné těžení peněz z dlouhodobých tržních příležitostí. A právě proto považuji za velmi důležité na Finančníkovi o systematickém směru co nejvíce informovat všechny, kteří o tradingu uvažují. Protože každé ovlivnění tímto směrem dokáže v budoucnu ušetřit opravdu hodně času, peněz a frustrace.

    A z tohoto důvodu vznikla myšlenka pořádat jednou ročně bezplatnou výuku swingového obchodování, kde konkrétně ukazuji, co a proč dělám. Letos budeme začínat 6.9.2019.

    Výuka bude mít formu tří výukových bloků:

    6.9.2019 – Shrnutí mých zkušeností se swingovým obchodováním
    9.9.2019 – Stavba swingového obchodního systému MOPULL. Popis všech pravidel.
    11.9.2019 – Praxe se swingovými systémy (jak poznat, jestli systém ještě funguje, podrobněji o risku atd).

    Každý výukový blok má délku přibližně 45-60 minut. Bloky budeme letos posílat e-mailem ve formě hotových výukových videí tak, aby byla zajištěna maximální kvalita zvuku a obrazu pro každého. A také proto, abyste si je mohli přehrát podle svých časových možností.

    13.9.2019 pak budu pořádat od 18:00 hodin živý webinář, ve kterém budu dále hovořit o praktických aspektech swingového obchodování a současně budu připraven odpovídat na vaše dotazy.

    Bezplatná výuka pochopitelně nemůže mít všechny parametry klasických kurzů Finančníka. Zejména nejsem schopen poskytovat praktickou podporu a detailně odpovídat na dotazy (kromě webináře). Nicméně jsem přesvědčen že může poskytnout opravdu hodně inspirace a konkrétních tipů. Nejde o klasické reklamní webináře, které můžete nalézt jinde. Vytvoření obsahu jsem opravdu věnoval hodně času a energie. I proto je série přístupná pouze jednou za rok. Archiv nahrávek je následně přístupný měsíc.

    Jak se přihlásit?

    Pokud jste nedávno vyplňovali dotazník o swingovém obchodování a potvrdili zaslaný potvrzující e-mail, tak jste přihlášeni.

    Pokud jste se zatím nepřihlašovali a chcete se zúčastnit celé bezplatné výuky včetně živého webináře (případně získat jeho záznam), vyplňte tento krátký dotazník. Z něj plánuji získat podněty pro živý webinář, a proto bude následný živý webinář (a jeho záznam) dostupný pouze obchodníkům, kteří se průzkumu zúčastnili.

    Pokud vám stačí základní výuka složená z výše uvedených tří výukových bloků, přihlaste se tímto jednoduchým formulářem.

    A nezapomeňte. Začínáme již 6.9.2019, takže je potřeba se registrovat před tímto datem.

    Těším se na vaši účast – uvidíte, že výuka za ni stojí.

    25.8.2019

    Petr Podhajský

    Fulltime obchodník věnující se tradingu více než 20 let. Specializace na systematické strategie obchodované na futures a akciích. Oblíbený styl obchodování: stavba automatizovaných portfolio systémů, které využívá i v alternativním fondu, který spravuje.

    • Líbí se 1

    Zaměřte se na to, co přináší reálné výsledky.

    Nakopněte své obchodování
    k systematickým profitům

    (program pro začínající obchodníky, kteří se chtějí dostat ke stabilnímu obchodování bez časové náročnosti)

    Začínáme 30. 1. 2024.

    Nově s vytvořením a popisem všech pravidel mechanické obchodní strategie, ve které mám sám aktuálně otevřený profit +224 121 Kč!

    >> Workshop profitabilního obchodování od A do Z
×
×
  • Vytvořit...