Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Recenze software a poskytovatele dat eSignal


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 56
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

eSignal je fajn, pouzivam ich data ale nie software. Data patria v strednej triede k tym lepsim, dobry pomer cena/kvalita, pre retailoveho klienta dobra volba. Chyba mi u nich vsak PCR (put call ratio) a obcas sa v datach objavuju chyby, ktore na konci dna fixuju, ale nie je to casto a da sa to prezit. Dolezite pre mna je ze neakumuluju ticky a posielaju korektny objem na bide a asku. Data dodavaju s malym omeskanim (radovo par desiatok milisekund) vacsinou to postacuje.
Alternativou dat moze byt IQFeed/DTN IQ a RealTick. Graficky software nepatri k najpremakanejsim, ale na zaciatok staci a ked clovek dojde na to ze potrebuje nieco co nema tak data od eSignal podporuje vacsina vyrobcov.
Uzivatelska podpora je podla mojich skusenosti velmi dobra, pridavanie / uberanie typov dat je relativne jednoduche aj vyber je siroky.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

cituji: "obecne se za velmi dobre povazuji prave CQG, RealTIck, eSignal. pokud chcete super feed zkuste xtrader od TT nebo Dorman/Zen Fire..."

Zdravím a chci se zeptat, jak je to u těch zmiňovaných poskytovatelů dat s cenami např. za Eurex a za CME mini? Někde jsem také zahlédl, že někteří brokeři při uskutečnění dostatečného počtu obchodů uhradí cenu dat za nás?

Díky, Pavel.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...