Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pavle,

tak filtrovani podle celeho dne a nasobku jeho prumeru se ukazalo jako slepa ulicka.
Budu se drzet toho prumeru range, protoze to dava vetsi smysl a je to celkem robustni, protoze to zlepsuje vysledky a na kontretnim nastaveni to zas az tak nezalezi, funguje to dobre pro vice hodnot.

Lada

Odesláno

Zdravim, je zajimave, kdyz se trh pohne, tak se tady objevi strasne moc prispevku, ale kdyz se trh nepohne, tak je tady mrtvo. Pritom dny s velkym pohybem jsou v mensine a daleko tezsi je obchodovat v "normalni" dny. Ja dnes BE na TF a BE na NQ u prvni korekce. Zacatek seance velmi slusny s velkym volume, ale pak totalni utlum. U TF to bylo moc pekne, nesleduji zadny Level 2 nebo neco podobneho, ale prislo mi, ze u toho high premarketu sedel nejaky velky trader, ktery proste nechtel cenu pustit vyse. Jak se ta cena vzdycky odrazila zpatky, tak jsem si vzpomnel na jeden film, bohuzel nevim nazev, ale bylo to o makleri ve velke britske bance, ktery pusobil v pobocce v Hong Kongu a on zacal tajne obchodovat na ucet banky misto pouze na klietske ucty. Napoprve mi to vyslo, ale kdyz to udelal podruhe, tak trh sel proti nemu a on zacal prodelavat hrozne penize. A ta asociace s tim dneskem byla v tom, ze potreboval, aby trh zustal pod urcitou urovni, takze pokud se cena dostala pres, tak nabehnul na pit a zacal zurive prodavat. A nakonec to skoncilo, ze on skoncil ve vezeni a banka zkrachovala. Pekny pribeh, ale docela smutny pro zakazniky banky, protoze to bylo na zaklade realnych udalosti. Nevedeli byste nekdo nazev? Lada

11362

Odesláno

to yax:

ono není teď moc co dávat za příspěvěk, když je v trhu jasný chop....a každý zkušený trader ví, že od chopu se má držet dále ;)
jinak si zkusím vzpomenout jak se ten film jmenoval - před lety sem ho viděl a i někde na netu sem o tomhle chlápkovi četl

Odesláno

yax:
dneska pěkně mrtvo. V 15:45 jsem šel long, bohužel u mě nedošlo k posunu na BE (potřeboval jsem ještě cenu o 2 ticky výše). Docela to se mnou zacloumalo, protože včera jsem se nevyvezl (neměl jsem platný signál) a dneska chytnul plnou ztrátu. Moje seance pokračuje do 18:00, ale vzhledem k situaci už od toho dneska nic nečekám

Odesláno

Ten film se jmenuje Rogue Trader a je to velmi povedena zalezitost... Hlavne ta scenka u toho obeda jak si predstavuje ze jak jim sdeluje vysi konta 88888... A to svirani zaludku nez jde dovnitr... No je to proste na zaklade skutecnych udalosti :)

Jinak kdyz je pohyb a kde kdo na tom trhne, tak se chce dilem trochu pochlubit a dilem sdilet emoce, ted kazdej sleduje co bude. Naskocit do trendu, svezt se a za 20minut mit hotovo na PT, to nevyzaduje az tak soustredeni, takze je tu vzdy narvano :) ... Po tom vcerejsku je to jedna velka pretahovana, mam zatim 2xBE+"nejakej peniz" za snahu, tak jeste chvili pockam jestli ten PP nekdo prorazi nebo ne. Jestli se do 17:00 nic nestane, tak si dam pauzu a mrknu az navecer.

Odesláno

Lado, s tim prispivanim mas pravdu. Ale ono to zas takovy smysl nema, kdyz clovek obchoduje stale stejny vstup a kazdy ho tu zna, aby daval screeny.. Ja dnes na NQ stejne a ropa bez vstupu. Jinak v poslednich dnech se na NQ docela zmensil daily range, tak jsem zvedavy, kdy prijde nejaka "exploze".

11364

Odesláno

kahiros: dneska byl aspon pro me super zacatek, silne volume, pekne 1-2-3 do uptrendu a vypadalo to na slusny rozjezd. Pak se ale trh zarazil o high premarketu a bylo po srande. Aspon ze od vstupu bylo dost prostoru na posun na BE. Lada

11366

Odesláno

lordberry:
z toho si nic nedělej, já včera taky neměl žádný validný signál pro vstup, dnes 1 rychlý SL (po něm se trh vrátil zpět a vytvořil již jasný chop) a sem v pohodě. Včerejšek je pro mě minulostí a soustředím se jen na přítomnost (dnešní obchodní den). Důležité je abys věřil svému systému na 100% a pak tě takové dny nevyvedou z míry.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...