Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

JaroslavVrana:

jj,pro každého je posouzení takových věcí individuální,proto jsem to ani nijak blíže nespecifikoval,nemělo by to pro nikoho žádnou hodnotu,bylo to mysleno obecně.

lordberry:

ve čtvrtek jsou burzy zavřeny v pátek se obchoduje do 19:00.

borax

Odesláno

Ahoj, tak dnes to zae vypadalo na kanál, ale pak se to trochu rozjelo. Dneska vstup dle plánu, bez chyby, bohužel nestačil SL a pak se trh vydal mým směrem. Zezačátku mě přesně tohle dost bralo, teď už si pomalu na to zvykám. Sice ještě úplně v klidu nejsem, ale pracuju na tom. a protože to samé se mi stalo i včera, tak příležitostí je dost. No a než jsem to dopsal, tak si trh došel pro PT. Škoda, SL nestačil o 1b. Ať se daří

11517

Odesláno

Dikone, díky za příspěvky, v podstatě jsi teď jediný, kdo tu poslední dobou dává své výsledky z ranního DAXe. Já se přiznám, že přesně z důvodů, které jsi během tohoto týdne demonstroval, jsem tenhle systém pozastavil. Jak backtest vypadal luxusně, tak od října jsem -40b live a tento stav mi tedy moc nevyhovuje. Za poslední měsíc dva těch situací jako předevčírem, kdy se trh hned rozjede, moc nebylo a jen se chytají SL. Momentálně tedy paperuju a snažím se kromě mechanického vstupu taky porozumět trhu, pochopit co se zrovna děje a kdy má a kdy nemá cenu tento systém používat. Každopádně přeju hodně úspěchů.

Odesláno

Zdravim,

tak prvni korekce dnes ztratova. Vstup v 15:54, B reporty jsem nemel v backtestu zahrnute a tak to byl dnes velmi rychly obchod, protoze report byl pozitivni.

Lada

Odesláno

Ahoj všem

Dneska je to lenivé. Jedu finwin na TF. Od začátku týdne tři nezobchodované SL a včera jediný obchod na BE. V pondělí jsem dostal signál po tom velkém pohybu na S/R a včera dva hned v úvodu obchodovaní kdy trh nevěděl kam (pak se pěkně rozjel ale to už jsem signal nedostal). Tento týden jsem si moc nezaobchodoval ale zase jsem moc neztratil.
Sice mam zbacktestovano pouze mechanicke vstupovani ale občas je to trochu snad vidět že šance na PT je malá. Když ale obchod nevezmu a je PT to je pak špatné. Je to těžké, měl bych dodržovat plán ale pomalu trochu zapojovat cit myslím neuškodí.

Ahoj
Miloš

Odesláno

Dneska jsem čekal long. Ale člověk míní a Bůh mění. Není ani long - ani short. Zkrátka CHOP. Po reportu jsem čekal na flip do long a přišel chop. V současný době mi může přijít signál už jen do shortu, ale to by se to trochu muselo rozjet, aby se to do 6 vykreslilo. Zítra hold volno a v pátek uvidím, jestli to bude mít cenu. Zdraví, Jirka

11523

Odesláno

to lordberry :

proc si dneska cekal long? :) to ja dnes SL, z takovych dnu jako je dneska se mi chce zvra...t . Sel sme 15:33 short,trh se zasekal na -60, pak trochu trhl a nekde kolem +40 se zasekal, tam zas skakal jak koza, pak pruraz velikansky na +150 :D tam se zastavil chvili nic ,report 2 min me to udrzelo a pak presne na tick vyhodilo :D jinak bych tam jeste byl ted, nezdalo se vam ze tam neteklo moc volume? me se zda ze volatilita byla ale volume uz dnes bylo slabsi, nezda se Vam? jinak s takovou chci videt jak to bude v patek vypadat :) vseci odjeti na chatach :) jen my tady hohem urvat naky dolac :)

vsem plno nervu

Odesláno

Mcwoj: obchoduju na RB5, ale backtestoval jsem i RB10,12,15, tak jsem si pustil vyšší timeframe, abych viděl, kterým směrem se trh výdává tam. No a vyšším TF se rýsovala krásná korekce s 0/v, k tomu v 14:30 byla většina reportů pozitivních. Z toho pramenil můj pocit na long. Ale signál bohužel nepřišel. Pak jsem čekal na ten flip nebo jestli to půjde dolů, ale vůbec nic. Tento týden jsem zatím na -20USD, uvidíme co udělá pátek. Jinak od pondělí vzhůru do černých čísel (tu)

11527

Odesláno

Vzhledem k dnesnimu poctu reportu a naslednemu dvoudennimu klidu zbrani, jsem dnes reporty bral v potas a uvazoval jsem velmi podobne jako lordberry, i kdyz mi k uvaham pomahaly trosku jine nastroje, nicmene na tom grafu vpravo je videt jak jsem dnes obchodoval. Na konci toho souboje od pul ctvrte prislo uklidneni - cca v 15:50, a cekalo se na dalsi reporty, tak jsem toho vyuzil a vzal jsem 591.7 do longu (na 591.3 cihalo dost lidi - low premarket + vcera se na tehle cene zaviralo se slusnym volume) se spekulaci, ze home sales to posle az nekam k 601... no nestalo se nic, asi dnes uz kazdej shani krocany, tak jsem si na tom DT vzal 200$ za snahu a uziju si dva dny volna :) Nepredpokladam ze se stane neco zasadniho ani zitra, ani v patek.

Uzijme si prodlouzeny vikend, dalo by se rict.

Odesláno

Ahoj, zdravím všechny. Minulý týden jsem začal live, tak píšu krátkou zprávu. Možná to bude někoho v podobné fázi zajímat. Jedu FinWin, trh YM, graf RB10 + 1 min pro info. Vstupy na RB 10, patterny 0v, 2v a EC. Vstupy jen do trendu. První den, tj. středa 18.11. jsem připojil Ninja trader k účtu. Večer jsem "to" chtěl konečně zkusit, udělal jsem 2 obchody se ztrátou -100$. Následující den jsem již byl pevně rozhodnut jít dle plánu. Vstupuji jen pokud je vidět výraznější pohyb/ trend po korekci na signál FinWinu. Ideální vstup pro mě je když je trend dle 2 EMA i dle swingů a po korekci dojde k proražení swingu současně se signálem FinWinu. SL 55$, PT 130-160$ dle S/R a momentální volatility. Zatím pojedu pouze 1 obchod denně max.

Výsledek od 18.11. - 25.11.:
Středa 18.11. - první zkouška live, 2x SL, -100$ (2. obchod jsem vypnul ručně, blížil se konec seance)
Čtvrtek 19.11. - Pěkný downtrend, vstup po proražení low premarketu na signál. 1x PT 125$, 1x SL -55$ - vstup po dost velkém pohybu, znovu potvrzení dělat jen 1 obchod a dost.
Pátek 20.11. - žádný výrazný pohyb, bez obchodu, 0$
Pondělí 23.11. - long vstup po proražení high premarketu, obě EMA směr UP, 2v + proražení swingu. Trh s jednou malou korekcí došel pro PT +125$ ještě před vyhlášením zprávy. V 16:00 jsem vypnul platformu.
Úterý 24.11. - short vstup po korekci signál 2v a proražení swingu. Cena celkem bez problémů prorazila low premarketu a pokračovala na jih. PT posunut na 160$, SL na BE+1. PT dosažen před 16:00.
Středa 25. 11. Žádný trend, žádný obchod. 0$
Celkem: +229 včetně poplatků (4,4$ RT)

První hodnocení zatím odkládám ( na to je ještě brzy), ale je jasné že priorita č.1 je dodržování OP. Live je pro mě motivací být na sebe ještě přísnější než při paperu. Dost mi pomohly články pánů Podhajského a Nesnídala na téma začátky live obchodování, pak také příspěvky a článek od JenaLa. Za důležité považuji nepřeobchodovávat, čekat na výraznější pohyb. Vyhnout se obchodování když trh nemá "šťávu". Prostě 100x omílané pravdy.
Pocity: 1. den samozřejmě větší nervozita, v dalších dnech již lepší. Samozřejmě je to nervóznější než paper, ale dá se to. Před seancí si vždy připomenu článek od Tomáše, kde psal jak má obchodování rozdělené do bloků - čekání na trend, čekání na korekci, čekání na signál atd. Takže se nikam nehrnu a čekám na výraznější pohyb, pokud není tak na myš ani nechytám. A teď to jen vydržet trvale. Díky paperu hlavně v posledních 4 měsících vím, že může být i ztrátový týden, ale měsíc bude v profitu. Zatím mám cíl 500$/kontrakt, což jsem v paperu překonal.

Musím znovu poděkovat autorům tohoto webu za tu možnost kterou nám tady dávají. A teď už je to jen na mně.

Přeji všem hodně zdaru.

Petr

Odesláno

Ahoj, tak dnes to bylo zajímavé. Hned ze začátku takové semtam, ani pořádný swing, tak jsem si musel na něj počkat. Při vstupu chycen slip 2ticky ale v pozotovním směru. Výstup - nevím co se stalo, na chvilku jsem odešel, ale muselo to prolítnout dolů pěkným fofrem, protože na výstupu jsem chytil také slip, ale tentokrát celých 18 ticků... No potěší to, je to lepší než negativní... Ať se daří...

11536

Odesláno

Dikon:
kolem hodnoty 5755 byla dost silná S/R, dal jsem si pod ní STOP sell příkaz a za 1 sec jsem měl vyděláno :) . Podle mně to udělaly SL těch co spekulovali na odraz do longu od této úrovně.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...