Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja uz mam PS na NQ hotovy, beru 2%, pokud klesne pod MA 5, pak 1%. Na CL to jsou 3% a opet puleni. Ale tam mam MA vyssi, 8, protoze zde neni moc velky DD a jeste jsem nemel vice jak 3 ztraty v rade. Mne se to puleni libi. Pokud bych mel vetsi DD nez v testu, tak na nej alespon "nevyplacam" takovou cast uctu.. Je to pro me i otazka psychiky.

Odesláno

Zdravím, mohl by někdo okomentovat můj dnešní pokus na TF ??? Je to na simu , ale dnes provedeno poprvé s LIVE.(reálná data) ohledně okomentování jde spíš o pohled zkušenějších , jestli to celé není úplný nesmysl a pouze náhoda. postup obchodu je uveden na obrázku backtest ještě nemám celkově provedný (krátké období) ,ale dnes jsem zkusil jet na ostro abych viděl jestli jsem schopen to obchodovat reálně.

11562

Odesláno

To YAX
Vy dnes nebudete obchodovat odpoledne?
Vcera byl svatek, to beru, ale dnes od pul ctvrte do sesti pohyb byt muze, v backtestu jsem myslim mel dva takove dny, jeden byl bez obchodu, druhy ziskovy.
Uvidim jak se mi bude vykreslovat vol 3000 graf, ale pokud se bude hybat, nevidim duvod dnesek vynechat..
Samozrejme s tim, ze radeji uz o pul seste sve pozice stahuji...
Mirek

Odesláno

Mirku,

ja dnes urcite ne. Mam kopec rozdelanych backtestu, takze vyuziji volneho odpoledne a zkusim s tim trochu pohnout. Navic v US ma kazdy prodlouzeny vikend, takze se stejne neda cekat nejake extra volume.

Lada

Odesláno

jojo rekl bych ze to malo kdo cekal, ja byl dopredu rozhodnut neobchodovat tak i kdyz sem videl volume v pohode uplne,snad jeste lepsi nez normalne ,stejne sem tam nesel, a byla by SL. vsem hezky vikend

Odesláno

Ja som dnes zmenil nazor a obchodoval TF, spread 1 tick, volume ok, momentum do longu silne - nic ma nevarovalo aby som sa drzal bokom, to ze dnes to bol PT je prijemny bonus.

Posledne dva dni ma ale najviac prekvapila aktivita na FESX, neviem ci sa to da vysvetlit tak, ze obchodnici sa presunuli na europske trhy kym americke prazdninuju, nechcem spekulovat, som zvedavy ako sa bude FESX vyvijat dalsi tyzden, keby sa to dialo castejsie istotne sa neurazim :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...