Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To pedross:
Me pomaha nedivat se na poklesy uctu ale striktne na mesicni vysledky.
Pisete ze prvni 3 mesice live se vam darilo nad ocekavani dobre. To je prece super ne?
Jeste neni konec mesice a pokud bude prosinec ztratovy, je treba zanalyzovat, nakolik by byl ztratovy, kdybyste byval system dodrzel...

Odesláno

Lucínek: RB6, SL 6, PT 20. vstupy na prorazeni 1.sw. usesnost vstupu myslis jestli mam prikazy vyplnene? Az na mych par chyb, kdy jsem moc dlouho otalel tak vyplenni vzdy (s max 2 ticky slip).
Ty jedes co? RB nebo Min.? SL, PT? Na 9.33 vidím teprve začátek toho pádu dolů, máš to postavené, že chceš chytat tyto pohyby?

Odesláno

já jedu PA na RB8 a RB12 - DT/DB a RR.
SL je základní 10 tick, PT nepoužívám, posunuji SL na RB12 nad/pod svíčku správné barvy.
Podle plánu měl být můj vstup někde na 8682,5 nebo tak něco, nevidím to ve screenu přesně a platformu jsem už vypnul.
Při tom trailing stopu měl být profit 23 bodů.

Odesláno

Jinak ten můj vstup byl na krásném DT, velmi pěkně vykreslená formace.
Úspěšností jsem myslel úspěšnost systému, ne vstupu ... win%, RRR, expectancy ...
Jestli je to popsáno někde před těmi 138 obrazovkami, tak to se omlouvám, nehrabal jsem tolik do historie ... tohle vlákno sleduji jen příležitostně.

Odesláno

Abrams.. jono z tonu to tak muze vypadat.. ale to nesouvisi s uctem proste jsem takovy ze obcas na nekoho vyjedu kdyz se me to nejak nezda.. od toho taky ta diskuze je a jenom to posunuje dopredu :) Samozrejme ze takove drobne dohady budou vzdycky... at se dari ....

Odesláno

focus:
dneska bych tipnul, ze mely byt dva vstupy. Prvni SL (teda jestli jsi vubec vstupoval), druhy hned short (cca 5970) a ten byl PT. Schvalne :)...

Me dnes nestacil SL, jinak jsem si taky namastil kapsu...

Odesláno

Smekám pomyslný klobouk, fokusi... :) Dnes to bolo " ako s medom" Dúfam že som si po včerajšku trochu napravil reputáciu. Ale odznelo tu že sa ukazujú len úspešné obchody tak ten môj včerajší bol z iného súdka. Pekný deň všetkým.

11783

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...