Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes na dax vstup až v 9:55 6014 short. SL 6,5b. Výstup na PT v 10:27 s 19,5 b. Dnešním obchodem jsem se tak dostal na max. hodnoty účtu. To znamená DD 0%. Takové dny si ohromně vychutnávám. Je to příjemný pocit.

Odesláno

Dodatek k prispevku:

technika vystupu je uz pomerne psychicky narocna protoze se nekdy stane ze z celkem hezkeho profitu skoncite na nule nebo SL. Na druhou stranu je mozne hodne vydelat a rychle korigovat serii ztrat. vsechno ma v tradingu sva pro a proti a je na kazdem aby odhadl a zhodnotil co v danem case snese a co nikoliv.

focus

Odesláno

focus:
a trailoval by jsi SL po swingách jen k PT, nebo bys PT šoupal níže?

MNovak:
a nebál ses v té době otočení trendu nebo zabřednutí ceny v CG?
- cena již udělala výrazný pohyb dolů = 47,5bodu
- 2x se odrazila od 6008,5 ... spadla tam velmi rychle z rozpětí 6015-6018, dělalo to na mně dojem jako by se tam vymlely SL býků, spekulujících na otočku
- na můj vkus už byla cena daleko od EMA na vyšším TF
(já jsem v té době měl už short uzavřený na TSL- vstupoval jsem na 6032 - a zkusil bych po ev. 1,2,3 longový návrat k EMA - pokud by vycházel dobře SL)

jinak dnes parádní pohyby, kéž by to vydrželo :)

Odesláno

Libri:

jel bych tak jak je to na obrazku. Dnes byl silny signal short a proto bych jej nechal. Nekdy je to trochu o rozhodovani, ale dnes to bylo jasne. Jinak na screenu mam uvedeny v poznamce PT500, ale to je spis zvyk pri analyze po seanci a ani jsem si to neuvedomil - nejak me ten udaj k SL patri......

:)focus

Odesláno

to peepo:
Určitě piš dál, taky to tu sleduji každý den. Dneska bylo po delší době na daxu hezky živo a i když to ze začátku vypadalo, že dneska taky skončím s mínusem tak nakonec se povedl drobný zisk. Při sestavování svýho OP jsem taky chvíli pracoval s myšlenkou dělat jenom jeden obchod denně, ale nakonec jsem zjistil, že se cítím líp, když můžu udělat obchodů víc. Podle mých backtestů systém "jeden obchod denně a dost" dlouhodobě funguje dobře, ale v prosinci jsem měl například nepříjemnou serii snad 15 dní v řadě, kdy můj první obchod vždycky skončil SL. Ale každá ztrátová série jednou skončí, takže vydrž, dál dodržuj plán a profity se už dostaví samy.

Lukáš

Odesláno

Jiji1:

kdyz tak mrkni na muj screen. Podle me je silny signal na vyssim TF a to je 2x odraz od SMA50. Prvni byl v Premktu a druhy po otevreni. Swing 6046.5 byla hranice na jejiz prorazeni jsem cekal a po prurazu jsem na nizsim TF hledal vstup, ktery byl zaroven prvni swing na nizsim TF ve smeru prurazu. I mechanika byla splnena. Nestacil bohuzel SL, ale vic riskovat nemuzu protoze obchoduji s vice kontrakty.

focus

Odesláno

Zdravím a mám dotaz na lidi co sleduji FDAX dlouhodobě. Já sleduji FDAX od nového roku a jedu na něm svůj SIM.
Dotaz je ohledně dnešního dne. Zatím jede super a mě to pořád naděluje zisky. Jde mě o to jestli je dnešní den z dlouhodobého hlediska vyjímka , nebo jestli trenduje pravidelně.

dík za odpověď.

Liliputek

Odesláno

Libri
Máš předsudky, které ti podporují různé indikátory- EMA, úrovně high a low, apod. Já mám holý graf a tudíž nevím a ani nechci vědět jestli je cena moc nízko nebo vysoko. Jaký má smysl toto sledovat, když trh si stejně udělá co bude chtít. Když vidím , že klesá a mám signál tak jdu do toho at to dopadne jak chce. Nad tím absolutně neuvažuji jak to dopadne, respektive vím, že max prodělám nějakých 6 bodíků. S tím počítám při každém vstupu. Naopak, když vydělám tak zase vím, že jsem si uhradil tři špatné vstupy- SL.
Kdybych vstupoval v případě, že trh je rozjetý jen kousek a tudíž mohu chytit hlavní pohyb, kdo mi zaručí, že bude pohyb a trh nezačne valit opačně? Nikdo. Takže proto jsem se naučil u obchodování nepřemýšlet a nerozvíjet dedukce podobného typu. Ted se jdu nachystat na ES. Pokud bude nějaký signál, napíši.

Odesláno

Z meho pohledu trh bez smeru - chop. Vypada to jako odevzdavani vcerejsich zisku ....... skalperi potrebuji take z neceho zit........

snad se to pro nekoho rozjede a neco vydela, ja to dnes nebudu :)

focus

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...