Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hmmm tak dneska co se týče slipů úplně jinak než včera, dneska mně ty skluzy pomáhaly, 1 ztráta místo 130 USD 120 USD na kontrakt a jeden zisk místo 290 USD 300 USD. Takže to snad bude taková hra s nulovým součtem co se týče těch mých slipů. Jinak po 4-té se to celkem rozjelo, tak uvidíme, každopádně já jsem už s profitem venku

Odesláno

Ahoj, na TF jsem dneska sice vůbec netušil, kam by to mohlo jít, ale držel jsem se plánu a vstoupil na signál short 15:41. Trh v 16:20 krásně doputoval na můj plánovaný PT, ale mně o dost nestačil SL, byl jsem vyhozen už 15:48. No aspoň, že se to hýbe. Tak zase zítra
Ať se daří

Odesláno

kuba: Dneska to chtělo mít v plánu dva vstupy, druhý by krásně vyšel. To by ale nezvládl můj MM - nemohl bych jet ráno FDAX.
jo a ještě k těm slipům - dneska při výstupu na SL na FDAXu jsem poprvé chytil slip 1 tick (12,5 EUR), jinak na TF to občas bývá a někdy to i pomůže, ale je to téměř vždy pouze 1 tick.

Odesláno

Dnes opět bez vstupu.. Ten pohyb šel mimo mě - korekce se vytvořila mezi oběma EMA a "véčko" na CCI 50 bylo nad 0 linkou.. Teď se mi rýsuje 2/v short, ale je to blízko low + to low tvoří docela silný support

Odesláno

NA RB 10 dnes žádný signál doposud..trh byl mezi EMA,CCI 50 nad nulou.
Od začátku roku jeden pěkný validní signál ..ostatní nečitelný, ztrátový..je to nic moc..

Odesláno

Ivke: jedu jiný systém než ty - založený na myšlence zachycení prvního pohybu burzy - více je na prvních stránkách tohoto vlákna. Takových je nás tu víc - to jen pro upřesnění:)
Ať se ti daří

Odesláno

zdravim... takze tedka pri prochazce jsem prisel na jednu zajimavou vec.... Porad jsem testoval vsechno na TF trh a proste nejak podvedome jsem jine trhy odmital... Jenze kdyz jsem nad tim vsim poradne popremyslel pri prochazeni tak jsem prisel ze to je stejne vsechno chamtivost a touha po rychlych ziscich... ted jsem dodelal testy za rok 2009 neni to moc obchodu asi 9 na mesic takze ten vzorek neni moc extra ale jenom jsem ten system z TF projel na NQ (upravil jsem PT,SL) a vysledek vysel skoro stejny... A kdyz jsem se tak sebe ptal proc neobchoduju NQ tak za nejakou dobu jsem nejak dostal odpoved jak kdyz z podvedomi no nevim ani jak to popsat poradne, myslim ze vite o cem mluvim....Takze na zacatku jde opravdu jenom o to naucit se dosahovat stabilni ekvity po dobu treba 6 mesicu minimalne... Vubec do toho netahat penize... Doufam ze to trochu chapete co myslim, moc mi to nejde se vyjadrit :) Takze muj plan je asi nasledujici - projedu NQ jeste rok zpatky a jak to bude vsechno oka zacnu pak live na NQ Cely tento prechod je hodne ovlivneny mym kapitalem - na TF jsem riskoval asi 3.5 % uctu na NQ to bude 1.7% takze daleko pohodovejsi obchodovani a postupne muzu pridat kontrakty treba za 3-6 mesicu... Prikladam porovnani ekvity za rok 2009... NQ je znasobene 2krat aby to slo porovnat s TF... Jinak Robe gratuluju :) dojel tam

12139

Odesláno

sd77
Ranní dax. Po otevření se rozběhl do shortu, čekal jsem na signál. Bohužel pak začal rychlý long. To me znejistělo. V takovém případě sleduji ještě 1H Tf. Zde byla vidět korekce a víceméně stále short. Tak jsem tedy čekal jak se 5M otočí shorty, že bych pak naskočil, ale do 10 hodin nebylo nic tak jsem to vzdal. Naproti tomu na SP se taky rozjel short, TF to potvrdily, takže jsem čekal na 1M na signál. Používám psar a trix 3 a ted ještě zkouším nějaký nový indikátor, který rozezná chop a trend. To znamená když byl trix nad nulovou čarou a přeskočil puntík psar, pak jdu příkazem market do obchodu. Signál jsem dostal v 15:49. PT jsem nastavil opatrně na 2 body. SL na 1 bod.

Odesláno

2 roman06:

Chapeme, v pohode :) Akorat NQ chce dost nakoukat, jako ostatne kazdy trh, i kdyz vypada ze koreluje s Russlem, nekdy to tak nebyva a muze te to zradit. Ja ho nechal byt, protoze mi moje strategie nedavala takovy vykon jaky jsem ocekaval, ale tak kazdy system je jiny, ocekava od trhu nejake chovani atd. Takze gl ;)

Diky, jo celkem pohodovy obchod.

Odesláno

Roman06:
chápu, že pojedeš NQ kvůli riziku.. Ale jinak bych na něj nepřecházel a to právě z toho důvodu, co jsi zmínil. Že výsledky jsou podobný a nemáš to nakoukaný...
Taky nejdu přes riziko 2 % na obchod

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...