Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, já dneska hodně náročný den na ropě. První vstup ztráta a došlo i na druhý a vstup. Tam se trh nerozjel po průrazu oproti předpokladu, takže pak to bylo hodně náročné na dodržení pravidel. Obchod se dost vlekl a nakonec jsem vystoupil podle pravidel na BE, ale nic příjemného. Tento týden zatím hodně neobvyklý, každý den 2 vstupy, takže o zábavu je postaráno. Jinak dnes ještě na NQ u 1. korekce odfiltrován zisk 100 USD (včera volatilní den) a na TF mi nestačil SL. Trh by sice vylezl potom k PT, ale to dnešní tempo není nic pro mě. Tak hodně zdaru všem, Láďa

12147

12148

Odesláno

Kdyz trh udela behem 90 vterin pohyb -200/+200/-150 - tak to rozhodne neni vstup pro mne. Takze 641.5 mne nechala zcela chladnou, a pak uz byly po ceste same prekazky (643 + 646) Takze zadne potencialni zisky, velmi prudky long... dnes "zatim" zadny signal.

Odesláno

Zdravím,
já dnes pouze SIM, ten začátek se mi vůbec nelíbil a do longu jsem pak už nechtěla naskakovat, zdálo se mi to příliš vysoko. Také bych měla 1.vstup SL, byla velká korekce a 2.vstup by již k PT dosáhl, ale beru pouze jeden vstup denně, tak by stejně nic nebylo (td)
Iva

Odesláno

2 abrams :

Tak pro mne dobry nebyl, pro nekoho mozna ano. Ja nevstupuji (krom jineho), kdyz je rozdil low breakout svicky a vstupni ceny vetsi nez muj SL, a nebo kdyz predesla korekcni svicka sama o sobe je vetsi nez muj SL.

Odesláno

Pavel K:

jo je to super. V kombinace s BacktestHelprem pro Ninju to jde pak samo. Když si vzpomenu na můj úplně první backtest ještě v Sierra Chart (testoval jsem základní FinWin na 3 min TF), tak to bylo maso :) Teď když testuju systém a mám obchody tak 1 obden, tak jde fakt hrozně rychle. Kouknu na graf, 3x kliknu myší v Ninjovi a mám vše zapsané a hurá na další den...

Jinak dnes mě filtry nepustily. BigV jsem měl hraniční, ale situace na 30 min rozhodla, tam to pro long 100% nevypadalo (cena pod EMA34 na vstupním signálu z RB15)

Odesláno

Ahoj, na TF jsem měl SL. Asi si zapíšu dnes chybu - protože byl signál byl nejasný, tak jsem zaváhal - viz obr. focus & ostatní: díky za info k backtesteru, vím o něm, bohužel jsem na kurzu zatím nebyl, takže nemám VIP přístup.

12151

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...