Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rombic:

tak se podivej o par stranek zpet. System tady byl dost presne predstaven. Predpokladam, ze mam uplne stejnou ztratu jako Pavel. Vstup do longu v 15:36 na 1702.75.

Lada

Odesláno

Pavel K jsem na tom jako vy 3 SL v rade taky jsem byl long.... ale ted jsem se dostal pod MA takze od zitrka paper nez se zase vyhrabu nahoru... Jinak druhy vstup mam na 9.6 short jsem v nem uz 25 minut ale trh vypada ze umrel nebo co....:)

Odesláno

Rombic:

system, ktery obchoduje Pavel je rozebiran v tomto vlakne od 7. stranky dale.
Screenu tady najdes vic nez dost, vcetne vysledku z backtestu, staci se jenom podivat o par stranek zpet.
Takze opet jenom suche konstatovani.

Lada

Odesláno

Ahoj Dneska na DAXu SL. Po pravdě jsem po výsledkách Alkoi podvědomě očekával že do toho obchodníci prásknou. To se mi také vyplnilo tak jsem šel long. Dlouho to ale nevydrželo. Trh již na tuto zprávu reagoval dávno před tím a teď to vypadá že hledá směr. Dnes jsem z toho neměl dobrej pocit, lepší asi bylo dnes neobchodovat. Ať se daří Ahoj Miloš

10621

Odesláno

Miloši,

a co bys říkal, kdyby to vyšlo?
Jak to dneska dopadlo je úplně jedno, já jsem třeba šel do shortu hned po otevření, takže jsem končil někde, kde ty jsi vstupoval. Mám tento týden 3 ztráty v řadě je mi to celkem jedno, výsledky se budou hodnotit až na konci měsíce.

Láďa

Odesláno

To yax,milosv:
Já jsem dneska dneska otevřel graf po openu (po 9:00), takže jsem neobchodoval a ani jsem nechtěl obchodovat (paper), ale viděl jsme lenivost v trhu, takže jsem byl nakonec rád že jsem neobchodoval.

Odesláno

to Laďa
Jasny, máš pravdu. Prostě jedno SL podle plánu a nemá cenu z toho dělat závěry. Spíš dnes nemám pohodu já, tak proto jsem radeji neměl obchodovat.

Doufám že ti celkově měsíc dopadne dobře, rád bych DAX obchodoval také živě, ale ještě se na to necítím, po pravdě zatim ani můj účet ;)

Ahoj Miloš

Odesláno

"Mám tento týden 3 ztráty v řadě je mi to celkem jedno, výsledky se budou hodnotit až na konci měsíce. "
Láďa

Láďo, jsem na tom tento týden stejně jako Ty, ale Tvůj přistup mě dovede vždy trošku uklidnit.
Diky:-)

Odesláno

mám tento týden tři zisky a je mi to taky jedno :) Ale proč píšu, dnes se mi zadařil nejdelší trejd co jsem kdy udělal. Udělal jsem při jeho řízení dvě blbá rozhodnutí, ale to plyne z nedostatku podobných zkušeností a příště už budu chytřejší. A taky jsem při jeho průběhu v křesle trochu poklimbával, ale není to tím že bych přestal být fanouškem tradingu - i ve snu jsem tlačil cenu mým směrem :)

10624

Odesláno

NQ, SL. Snad uz to i prestanu postovat, je to nejaky stereotypni.. :) 4. v řadě. Není nad to začít systém DD. Nicmene jsem porad nejaky v pohode. Kdyz jsem se snazil obchodovat diskrecne, tak jsem byl rozklepany uz po trech po sobe jdoucich ztratach, otestovana mechanika je opravdu (alespon pro me) na nervy vynikajici. Jinak na rope dnes PT 325$. Kdo mate chut, kouknete se na ni. Po otevreni ma casto opravdu pekne pohyby a breakout urcite range vytvorene v premarketu je dost lehke vymyslet. Urcite lehci nez na indexech dle meho.

10630

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...