Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

mám skromný dotaz k vám, kteří obchodujete DAX....Máte nějakého brokera, který nabízí nižší margin než 3500 Eur? Mám účet u Amp futures a tam je to pro Evropu docela mazec....díky moc a omouvám se, je to trochu OT.

Odesláno

tak teď už se opravdu směju, zabral jsem se do pracovních problémů tak vehementně, že jsem nehlídal čas a ke grafům přepnul až 15:34, když už bylo po mém vstupním signálu a rozjel se parádní short, který by mi spravil demokonto i náladu :)
tak zase zítra.

Odesláno

Tak dneska si nadávám horem dolem. Jak jsem tu představoval ten můj systém, tak jsem na základě něj dnes otevřel short. I jsem se koukal na okolní indexy a vše mi nasvědčovalo na short, byl jsem o tom přesvědčen. Co se ale nestane. V hlavě mi zaťukala návštěvnice jménem "Emoce" a ta mi říká. Nezdá se ti, že ten trh po vstupu jede nějak pomalu? A přesvědčila mě, ať tu pozici raději zavřu za vstup + 1 tick. A samozřejmě asi 5 minut poté by byl krásný PTG 300 USD. Ten by mi samozřejmě krásně smáznul velkou část ztrát z minula. A to nemluvím o tom, že úterý je jeden z nej dnů na ten systém podle statistiky. Přikládám i screen, ať odstraším lidi od emočního jednání. No nic, je to každopádně poučení :o)

10817

Odesláno

zdravim chytl sem SL po mfe 270... na tech 300 me proste nedojede ani kvuli tom BE... fakt zacinam hodne citit znechuceni posledni 2 tydny... ale urcite to zvladnu :)

ted jsem se dostal pod prumer s ekvitou tak si dam na par dni snad pohov a jedu jen paper .....

Odesláno

Mirek F.

Ještě jsem ji nečetl, ale dost lidí tady o ní mluvilo a tak si ji chci taky přelouskat.

Ted ale musím nějak poupravit taky ten můj systém, který tu sklidil dost kritiky. Tak se ještě jednou na něj podívat co a jak.

Odesláno

ja dnes taky BE2 na TF, mfe pekne 380 dva ticky od PT a to za mych 7 dni live dnu uz je podruhe :) preji vsem pevne nervy,ja jse ztratil :( :D a du je zpatky z trhu dostat :) nebo to necham na zitra radsi :)

Odesláno

no tak já se dnes ohlasím ještě jednou s odvracením pesimistické nálady......BE je přece super, ne? Bože, co by jiní dali za nulu, hlavně když není ztráta....já nevím jak vy, ale já se na celý obchod dívám takto - PT a BE je pro mě výhra, SL nutnost a série SL je statistika. Jde vše podle OP? Tak je to okay !
Focus tady psal, že viděl obchodovat člověka, který jede na DAXu 100 kontraktů a první,o co se stará, je posun na vstup. Berte to tak a profity přijdou.....kliiiid...

:) :)

Odesláno

diky za podporu , ale joo je to supr, jen se chvili se sebou perete s emocema kdyz uz v duchu slavite PT a dva ticky pred pt se to otoci a za chvili je na be, navic kdyz ty trhy sou take divne ted a pomalu to co bylo dneska bylo na momentalni TF skoro za trend :) o fous no, jinak je vubec supr ze muzem obchodovat a mit tu sanci se nekam dostat ,kdyz uz si chcem tu naladu zlepsit a najit si nake vety , muzem byt radi za tu prilezitost a uvidime co s tim kazdy udelame. ;)

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...