Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to byl pěkný volný pád. Než otvíral trh, tak jsem si říkal, že bych rád spekuloval na tohle proražení S/R směrem solů, ale trh se vydal jiným směrem. Ted jsem se dostal ke compu a koukám jen jak to dopadlo a co nevidím, krásně to hupslo. Jako první jsem byl trochu naštvanej, že jsem u toho nebyl, ale na druhou stranu jsem si užil krásný večer na premiéře 2Bobule a na následném rautu, takže mě to až tak nemrzí. Zítra je také den.

Dobrou noc všem

Odesláno

vcera to bolo fakt super. Keby bolo viac takych dni. Po skusenostiach z poslednych tyzdnov som ale vystupoval radsej na nizsich PT a potom som pozeral ako mi to s rezervou pretalo povodne PT. Vzdy je to lepsie ako drotom do oka. :)

Odesláno

FDAX dnes ukázkový PT 500..........
to focus: obchodujete DAX více než rok, měl jste nějaký měsíc ztrátový a jaký byl Váš reálný max. DD?....díky moc za odpověď

Odesláno

to Rombic: vstupoval jsem 5751 short na stop a bez problemu...
Trochu jsem se vylekal, jak to zastavilo, ale nastesti to pak pokracovalo dolu, protoze ted si to evidentne rozmysleli...

Odesláno

Dnes krásný short na Dax, který v podstatě pokračuje od včerejšího večera, asi od 20 hod. Po delším chopu pak během dvou svíček dosažen profit. Pt nastaven na 30 b. Sl jsem měl na 6 b. Pomocí puntíků psar jemně časuji vstup do trhu.

10860

Odesláno

MNovak:
Presne na Teba som myslel ked som pozeral na graf. Ja sem-tam pozriem v robote na FDAX a sem-tam zadam paper vstup ale podla mojho systemu z TF. Teraz som vstupoval na 9:57 a na 10:21 ma to vyhodilo na BE.

Bol to taky nerozhodny rozjazd ale potom celkom pekny pohyb.
Gratulujem TI! (tu)

Odesláno

Zdravím všechny diskutující. Vím že je to trochu OT, ale většina z vás používá NT a má BT od 1-10/09, tak sem chtěl poprosti, jelikož mi zkolaboval disk, jestli by nebyl někdo z vás tak hodnej a poskytl mi data na tuhle dobu do BT? Děkuju moc. :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...