Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dle TA mám už od rána sto chutí shortnout jak Cabel, tak Euro. Ale zas když vidím to zlato(trochu i ropu). Ty moc pro posilování dolaru nehovořím...
marcus: "...Japonec až nakonec...". Sledovat každý projev a individuální interpretaci nějakého pana Vycházejícího slunce, tak se z toho člověk zblázní... :)"

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

images Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dle TA mám už od rána sto chutí shortnout jak
> Cabel, tak Euro. Ale zas když vidím to
> zlato(trochu i ropu). Ty moc pro posilování dolaru
> nehovořím...
> marcus: "...Japonec až nakonec...". Sledovat
> každý projev a individuální interpretaci nějakého
> pana Vycházejícího slunce, tak se z toho člověk
> zblázní... :)"

...ja som to short-ol, teda €, uz som + 70 pips... :)

Odesláno

gogo100: Njn, já kdybych si ten trading nedělal tak složitý a nekoukal po všech čertech, tak budu na této pozici taky minimálně v dvojnásobném profitu. Shortu jsem nakonec neodolal, bohužel velice skromnému.... :-)
Každopádně jak praví traderské přísloví: " Nikdy nelituj vybraných zisků..." ;)

Odesláno

no rozumiem už kadečomu, ale tomuto pohybu dolára veru že nechápem ani za mak. Vysvetlí mi toto niekto, keď ešte aj ropa šla hore a dáta zo štátov neboli a ani sa nechystajú byť pozitívne?????????

Odesláno

marcus
nedívej se jen na ropu, v Tokiu malá aféra kolem guvernéra BoJ a JPY jde dolů, v Evropě nečekaně klesly průmyslové objednávky za duben atd....
SID

Odesláno

no, tak asi by som sa mal na to vykašľať. Jednak neviem odkiaľ, ani kedy ani ako čerpať tieto informácie a jednak som prešvihol už 75 % svojho vkladu. Rozumiem síce makrám, ale toto je pre mňa aj po vyše roku absolútne swazilská dedina. Vždy totiž dáta majú inú reakciu a ja akosi nikdy neviem akú, Jednoduch keby za posledný mesiac niekto stál za mojim chrbtom a robil presne opačné obchody - je bohatý človek.

Odesláno

marcus: na Forexe pracujem 2 roky, najprv demo potom real. Viem o com hovoris. Uplne ako keby si mi hovoril z duse! A ja k tomu mam este aj pocit taky, ze ako keby ma vsetci sledovali a otvarali naopak. Cista paranoja. :(

Odesláno

andes:
a ešte k tomu všetkému pridaj, že sa živým ekonomikou... asi je lepšie byť sprostý, voliť fica a chlastať ako sa trápiť takýmito vecami. Ale teraz vážne. Vie niekto odhadnúť ako sa bude správať dolár ak naozaj americké čísla dopadnú zle?

Odesláno

marcus
odpolední data z USA (týdenní žádosti o podporu v nezaměstnanosti) nejsou až tak významná, pokud se týká JPY, má díky aféře pořád tendenci slábnout a s rozumným SL bych to držel, včetně EUR/JPY (tam podle mne ještě bude nějaký nárust)
SID

Odesláno

Podla mna ten kdo ma ekonomicke vzdelanie ma mozno o nieco lebsiu poziciu ko ty ostatny, lebo rozumie urcitim vyrazom. Na druhej strane povedme, keby vysokoskolsky profesor vedel zarobit miliony, sedel by v skole a stracal cas ucenim druhych? Mozno. Nechcem teraz pocenovat akekolvek vzdelanie. Teda ja nemam ekonomicku skolu a tie TA a AOS nejak som sa do toho nedostal. No akukolvek burzu ovplivnuje vela faktorov a hlavne ludia a preto si myslim, ze TA a AOS hoci neviem aky dobry, vzdy je to len odhad, ktory nemusi, ale aj moze vyst. Jedna zveci co podla mna treba urobit, prisposobit sa trhu. Su tam miliony ludi a ty rozmyslaju rozne a je tu dalsich XY veci co to ovplivnuje a teda aj ked clovek ma vela info otom a zhodnu sa natom viaceri, trebarz na tomto fore, dalsi na inom inac atd, trh si spravy svoje. Vela krat som tu cital a data su take a take a toto som vycital z grafu a druhy zase toto a aj tak siel trh inde a ste nechapali, ze preco? Ja som si povedal nezajem, Forex, neriesim a ide sa dalej. Teda risk je zisk, ale moze to byt aj strata. Da sa povedat, ze obcas je to riadna loteria. Co vy nato? :)

Odesláno

Polední důvěra v další propad JPY se vyplatila... na USD/JPY jsem uzavřel s +125 pips a EUR/JPY ještě držím s těsným SL... Taková slabá náplast na italskou bolístku..:-) SID

1685

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...