Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravim, Tak dnes jsem do toho sel hned na zacatku. Potom trh udajne cekal na FED :). Po vcerejsim netypicky velkym pohybu, ve kterym jsem nebyl tam byl tlak na obchodovani. V zasade jsem rad, ze jsem se nenechal strhnout.

16506

Odesláno

Zdravím, dneska bych to viděl podobně jako Pavel73, ale s jiným výsledkem :). Výstup špatně. Měl jsem snížit o 3. ticky svůj PT poté co jsem byl vyplněn o 3. hůř. Moje chyba. Viz screen

16514

16515

Odesláno

blazek3:

vstup v krásné oblasti (toto je mimochodem moje typická vstupní oblast), ale bohužel pro tebe byl:

1) příliš pozdě - pokud budeš čekat na takové potvrzení rozjetí trhu a budeš nastupovat až tak pozdě, pak budeš neustále vstupovat do trhu s tím, že si už při vstupu v jasné a velké nevýhodě, protože:

2) logický SL pod extrém trhu je příliš velký vzhledem k potenciálu protitrendového pohybu po takovém silně trendujícím dni. A pokud se to budeš snažit zachránit nějakým nelogickým utaženým SL někde pod nějakou smyšlenou úroveň, pak:

3) budeš z trhu vymetený zas a znova. A to je škoda, protože taková vstupní oblast nese všechny známky jasného zastavení trendu a je škoda do toho blbě nastoupit a blbě umístit SL, čímž tu šanci a dobrou obchodní myšlenku zabiješ hned v počátku špatnou exekucí.

majkll

Odesláno

Díky majkl,

opět velmi přínosný příspěvěk. Musím opět souhlasit. Plánovaní protitrendu v těchto oblastech mi dává smysl, ale mám problém časovat vstup a umístění SL. Jak píšeš, pokud bych umisťoval SL pod low trhu, měl byxh silně negativní RRR a to nechci. SL jsem umístil po low vstupní úsečky, bez jákehokoliv rozmyslu. Mám problém s tím, že signál (finwin) dostávám pozdě (jak píšeš ) nebo signál dostávám, ale s velmi negativním RRR a příliš vysokým riskem.

Nevím. Možná v těchto olastech je nejlepší použíit price action nebo jiný pattern, který vzniká v extrému. Prosím, jestli můžeš naveď mě nebo napiš jak to řešíš ty.

Díky

Odesláno

blazek3,

Neznam tvuj system, ale z tech obrazku vypada hodne logicky. K tomu poslednimu obrazku.
v 16:54 tam je takova svicka, tusim ze se tomu rika klokani ocas. (H 2224.00). Ja mam rad vstupy nad H takove svicky, protoze mi vetsinou vystaci maly SL. Je jasny, ze tam musi byt zaroven vstupni signal.
....urcite bych nemenil system.

Zdravim

Pavel

Odesláno

add :)

Jeste k vystupu. Jak jsem psal, rekneme ze vstupujes za cenu 2224.00 nebo 1 tick vic (16:57).
Dalsi svicka (1703) pro me znamena posun na BE a tak bych asi ten obchod skoncil...

Tak to uz bude snad vsechno :)

P.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...