Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Obchodování futures v EUR s USD účtem


blaze-ma

Doporučené příspěvky

Obchoduji již chvíli live a to výhradně futures v USD, ale jednou jsem zkusil komoditu FESX, která je v EUR. Účet u amerického brokera mám v USD.

Bohužel šel trh proti mým očekáváním a skončil jsem na SL - tj. cca 200 EUR v mínusu. K mému překvapení mi druhý den přišel výpis s tím, že mám MARGIN CALL, protože mám eura v mínusu. Ale na USD účtě mám mnohonásobně víc než 200 EUR.

Je to normální?

Díky

Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jsem u MIRUS FUTURES, účet mám taky v USD a myslím si, že by to mělo být jedno, jestli obchoduješ v EURO nebo USD. Clearing mám u RCG a na výpisu Balance Inquiry je účet pro EURO zvlášť. Tzn. účet může být v mínusu, ale pořád se to odečítá z účtu USD podle aktuálního kurzu měny. Asi záleží na brokerovi.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

V celkovém přehledu jsem to viděl také přepočteno na USD, ale zároveň tam byl pořád margin call. Takže jsme musel dát příkaz, aby dluh v EUR odečetli z USD účtu a nevedli ho samostatně.
Záleží na brokerovi, ale když pošlou margin call, tak to není moc dobrý pocit. Zvlášť kvůli takové relativně hlouposti

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Mirus Futures je jedno jake trhy obchodujes pokud budes primarne obchodovat FDAX tak nafunduj v eurech pokud USA trhy tak v USD , pokud budes mit fundovano v EUR a otevres pozici v EUR tak se ti to dle smenneho kurzu prepocita a pote na vypisu je vedeno zvlast EUR obchody a zvlast USD obchody, pro EUR musis ale fundovat u RCG , Dorman podporuje jen
USD

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...