Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

OBCHODY 4.7. - 8.7.


tomnes

Doporučené příspěvky

zdravím, zkusím se zapojit, i když obchodům rozumím zatím minimálně :-)
řekl bych, že v kukuřici se v minulých dnech objevila formace dvojité dno. Ve svém paper tradingu vstoupím do dlouhé pozice se stop-lossem 150$ pod vstup. očekávám, že by trh mohl nadělit až 500$.
pokud plácám nesmysly, tak mi hlavu netrhejte a klidně mě opravte. budu rád.
přeji úspěšný obchodní týden.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Takže asi jsem měla napřed napsat text a pak teprve připojit obrázek. Vypadá to, že se v říjnovém cukru SBV5 naformoval v denním grafu double top (dvojitý vrchol?) a v týdenním vrcholový candlestick (svíčka?) "Gravestone Doji". ale cukr se od začátku května pořád ještě pohybuje v poměrně zřetelném uptrend channel (vzestupný kanál?). Páteční sešup může být jen důsledkem pokrývání long pozic před dlouhým víkendem a já bych zatím očekávala ještě jeden odraz od spodní uptrend line (trendová čára?) před případným průrazem dolů. Cukrové (cukerné? ha ha) opce jsou teď relativně velmi levné kvůli nízké implied volatility (implikované volatilitě?), která je na dvouletém minimu, a pokud dojde v úterý k ještě jednomu stažení směrem do kanálu, pak by asi stálo za to koupit (relativně likvidní) SBV (nebo i serial SBU) 9.00 put. Budu ráda, pokud budou jakékoliv komentáře. Díky. Anita

38

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Anito, díky za příspěvek.
Jinak graf je proklikávací (nebo je možné kliknout na jméno souboru uvedené na konci příspěvku) - pak se zobrazí v celé své původní kráse :). V diskuzi je zobrazen pouze "rychlý" automatický náhled aby bylo vidět že k příspěvku je přiložen obrázek a co na něm tak principielně je.
petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

No, ja jsem v cukru bohuzel uz venku (spatne nastaveny SL cca v polovine trendu), ale bedlive ho sleduji :) Osobne se v opcich vubec nevyznam, takze si s Anitou asi moc nepokecam, ale predpokladam, ze by se ted mel cukr pomalu obracet. Zatim to ovsem moc neresim, cekam na signal ke vstupu do Short, a to jeste nejaka voda uplyne ;).
Podle meho nazoru se obrati cca behem tydne, nekde okolo 9.45 - 9.50 bude high. Ted je to v podstate vlajka, trh se pokusi jeste prorazit nahoru. No - a treba se mu to povede, zejo. To je muj nazor.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím všechny! Tady je můj tip na obchod pro příští týden. LC2005Q - po cca osmnáctidenním sešupu se trh zastavil na S/R hranici, kterou si drží již od 11/2004. Doufám, že několik příštích dnů přinese jasnější signály - poté nástup do dlouhé pozice na úrovni 80.175 - 80.550, základní SL na 450$ od vstupu, první PT 82.575 900$ - hranice S/R z 3-4/2005. Uvidíme, co z toho vyjde. Gabs.

41

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahojte dzink a gabs,

suhlasim s Vami čo sa týka LC v októbry, ale uz ste dostali signal na vstup do trhu? myslím že po včerajšku sa bude snažiť vyplniť gap ( v nasledujúcich mesiacoch to už robí ). Je teraz rozumné vstupovať do trhu? Ide mi len o toto:
nakupit tesne nad včerajším high a počkať si na vyplnenie gapu. Tesne ako trh gap vyplní vyskočím z pozície. Ale mám dilemu kam si opriem S/L.

Ďakujem za Vaše názory

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...