Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Sierra Chart a současná práce s několika různými datovými zdroji


Doporučené příspěvky

  • 4 months later...

Dekuji, konecne jsem nasel odpoved na to ktery sw pouzit, Ninja je pro me intuitivni, ale funkcnost rozhodla pro Sierru
jenom pro rekapitulaci jednu otazku pro me :
chapu spravne ze spustim TWS od Interactive - prihlasim se , pak dvakrat Sierru ( jednu pro IQFeed, druhou pro IB, samozrejme propojene podle navodu) a obchoduji primo ze Sierry B.
Aktualne provedene obchody se mi zobrazuji v TWS i v Sierre B ?
Jde mi o to do jake miry musim znat TWS (nelibi se mi, zoufaly), nedovedu si predstavit obchodovat z TWS
Ptal jsem se na to sice na seminari, ale radsi se dvakrat zeptam nez .....
Vrele diky
introus

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 8 months later...

zdravim petre,

sam takto dve kopie SCHh vyuzivam, ale zatim se mi nijak nepodarilo doladit odeslani prikazu do z SCH do TWS. totiz, kdyz zadam prikaz v SCH, do TWS se odesle nejdrive jen nakupni nebo prodejni prikaz. tzv. bracket orderes SL a PT se odeslou az ve chvili, kdy je vyplnen matersky prikaz. nenalezl jste cestu, jak je odeslat vsechny? pred casem jsem to resil i na foru sierry, ale bez uspechu. cili, kdyby vypadl proud ci internet v tu (ne)spravnou chvili kdy je v TWS zatim pouze BUY/SELL prikaz, tak je clovek v trhu bez ochrany. coz se mi uz stalo..

diky

tomas

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Co když ale "první" příkaz z nějakého důvodu selže a PT a SL se do trhu dostanou? Ten "první" nemůže být svázán OCO vazbou neboť jeho vyplněním by OCO zrušila ty další.

Kvůli ochraně by mělo smysl nějak poslat všechny 3 najednou a buď to musí umět správně vypárovat burza, nebo to se stejným nebezpečím může narazit mezi brokerem a burzou pokud by to uměl alespoň broker.

Takhle se prostě čeká na potvrzení prvního a OCO vazbou se k brokerovi pošlou alespoň ty dva další (PT+SL) pokud je burza či alespoň broker umí.

Ani burzy mnohdy neumí OCO a dokonce to umí jen málokterý broker a tam kde to ani broker neumí se i OCO s blbým zpožděním řeší na počitadle vlastním.

Např. IB by OCO vazbu u sebe umět měl ale burzy s Emini OCO nejspíše neumí.
Ale zda např. do IB lze v jednom balíku poslat několik pokynů a některé z nich ještě svázané OCO vazbou to tedy nevím. A i OCO vazba která není řešena přímo burzou může z principu selhat, takže je stejně potřeba mít nažhavenej drát;).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Kvalitní příspěvek jen co je pravda. Nyní, ale právě řeším problém, který mi více komplikuje život se SC. V okně SC mě přeskakuje nepravidelně čas: jednou tam je např. 15:50:48 pak se mi čas vrátí na 15:50:24, aby za okamžik skočil 15:51 a s odečítáním času COUNT DOWN TIMERem to absolutně nekoresponduje. Když chci vstoupit na close jsem zmatený. Jestli to má nějakou souvislost s tím časovým posunem o 1vt. Kde je problém? V mém propojení SC s IB nebo to, že jsem nedávno dostal aktualizaci JAVA? Petře a jiní už jste se s tím někdy setkali?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...
×
×
  • Vytvořit...