Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

PROSBA


tomnes

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny!

CHtěl bych tímto velmi poprosit všechny, kteří již tyto stránky nějaký čas navštěvují o trochu pomoci do začátku všem nováčkům. Prosím, nezapomínejte na to - i vy mírně pokročilí - jak jste se cítili, když jste sem přišli poprvé vy. Určitě jste měli řadu otázek a nejasností a pokud to bylo možné, ve většině případů se vám dostávalo od zkušenějších na vaše dotazy odpovědí a pomoci. Prosím, zkuste nyní i vy pomáhat trochu v začátcích druhým. Vím, že se tu najde pár takových, co se rádi podělí o to, co se již sami naučili - i když toho třeba zatím ani moc není. Ale to nevadí. Nováčci uvítají každou pomoc - to přeci sami již víte. Díky moc všem. Tenhle business je skutečně pro každého a myslím, že není žádný důvod, proč bychom si nemohli všichni navzájem v začátcích vypomáhat. Navíc nezapomínejte - pokud vy nyní pomůžete všem nováčků, určitě řada z nich za pár měsíců začne přicházet se spoustou nových nápadů, postřehů a odhalení, která zase mohou na oplátku pomáhat všem ostatním. Ještě jednou moc díky každému, kdo se rozhodne podat pomocnou ruku všem nově příchozím nováčkům.

Dorbé obchody všem,

Tomáš
FINANCNIK.CZ

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den ,

Jsem tu každý den , rád pomohu všem kdo to budou potřebovat - pokud ovšem budu znát řešení vašeho problému . Pokud nebudu znát řešení tak vás alespoň odkaži na sekci (vlákno ) kde je se dané téma probírá , nebo vám poradím jinak .

Hodně štěstí a trpělivosti hlavně to nevzdávejte . REN.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý večer,

díky Tomášovi za výzvu a taky za tuto nabídku. Chodím na tyto skvělé stránky pár týdnů, ale stále se v tom nějak nemůžu vyznat. Manuál čtu podruhé, zastavila jsem se u kapitoly S/R. Není mi moc jasné, jak rozeznám S/R z čar na grafu. Možná hloupá otázka, ale pokud by jste mi poradil,jak na to, budu ráda.Díky
Ančovička :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ančovičko,

vím, že vás má odpověď příliš neuspokojí - ale rozeznávat S/R úrovně se naučíte pouze pečlivým a dlouhodobým pozorováním grafů :-)
Pokud vím, poměrně dost obchodníků na tomto serveru se S/R úrovněmi všelijak experimentuje. Pokud by někdo tu a tam vložil nějaký graf s ukázkou S/R úrovně, myslím, že by to všem velmi pomohlo.
Obecně se dá říci, že každý považuje za S/R něco trochu jiného. Pro jednoho to musí být naprosto přesné údery na stejnou cenu, pro někoho to zase tak přesné údery být nemusí. Je to otázka osobního obchodního stylu. Nebojte, i já na začátku před mnoha lety bojoval s konceptem S/R úrovní.
Takže prosím - pokud někdo S/R úrovně obchodujete nebo testujete, určitě se najde pár grafů, které by se daly přiložit :-)

Zdravím
Tomáš
FINANCNIK.CZ

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry vecer,
jen kratce pridam svuj nazor. S/R urovne tvori take trading range, klesajici a stoupajici channel [jeho horni a dolni trend line je mozne povazovat za Resistanci a Support], vlajky, triangly. Obchodovat S/R urovne je velmi ucinne. Dostat do sebe "feeling" na S/R urovne chce notnou davku testovani [presne jak pise Tomas]. Je mozne pustit si na TNT web strance videa, kde lze mnoho vypozorovat [uvadim to jako priklad].

Mnoho uspechu!!

Libic

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim Ancovicko a ostatni, Puvodne jsem ti chtel postnout par obrazku na icq, ale nakonec je pravda, ze kdyz to bude zde ve foru tak to muze pomoct i ostatnim novackum (a pak je uz budeme jen odkazovat na vlakna :D ).. Myslim ze S/R urivne jsou ve zdejsim manualu dobre vysvetleny , ale je pravda pravdouci ze je asi kazdy vidi trosku jinde, proto si dovolim pridat par mych prikladu kde je vidim ja.. Pripojuju takovy informacni obrazek jak si predstavuji rostouci a klesajici kanal..

66

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,mám prosbu.Jsem nováček,zatím se zabývám studováním komodit zhruba 1 měsíc a potřeboval bych jestli by mi mohl někdo poradit,kde najdu aktuální grafy komodit,chtěl bych se zaměřit jen max na 3 komodity a studovat jejich pohyb.
(na finančníku v manuálu jsou o tom vím,ale jak říkám potřeboval bych aktuální)
Moc děkuji

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

Dobrý den začínám se zajímat o komodity, můžete mě někdo poradit? Našel jsem na jednom grafu že cena mědi byla ve čtvrtek 167,20 a další den 166,00. Kdybych chtěl koupit jeden kontrakt jaká by byla záloha a jaký je výdělek na jeden dílek pohybu? Doufám že jsem to napsal do správného vlákna pokud ne tak se omlouvám . Děkuji Standby :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...