Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dzink
pořád je můj hlavní OS 1H tunel, kde se přesně děje to co popisuješ, udržet zisk a potom skok nahoru. Mám zapnuté na demu tři AOS každý úplně jiný a když se navzájem schodnou jedním směrem tak spozorním a třeba vstoupím do tunelu o něco dříve a nebo naopak dříve lezu ven

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Standby:
Mám podobný přístup, nevěřit jednomu systému/indikátoru a snažit se ty signály potvrdit na více frontách... Možná si tím principiálně to obchodování dělám zbytečně složitý a občas těžkopádný- vždyť toho samého profitu, ne-li většího, by šlo dosáhnout i s nenáročnější a jasnější obchodní strategií. Nicméně všichni zkušenější tradeři mně jistě potvrdí, že nejdůležitější je při obchodování psychika člověka. Tedy že by měl každý obchodovat to, v čem se cítí dobře a co koresponduje s jeho obchodní strategií a tedy i částečně s jeho povahou...
Ale k věci- v jaké 3 rozličná AOSka jsi vložil důvěru, smím-li se zeptat..?

Odesláno

Sid:

Ahoj, nevim jestli jsi zaregistroval moji patecni prosbu, pokud ano a nemas potrebu tak cinit, tak jen napis a ja si svou zvedavost ukojim nejak jinak :).

V patek jsem te zadal jestli by jsi nedal na sklo graf (cable 30M) s tim systemem ktery pouziva plovouci pivoty docela by me zajimalo jak si poradil s tim relativne "mrtvym trhem".

predem diky Mira

Odesláno

Images používám beta o2, potom Sid AOS nastaven podle kuci a nastavení podle Lisakus. První dva na Gbp/usd a třetí na eur/usd. Dnes ráno v 6 hod došlo ke krásně schodě na schort všech třech.

1647

Odesláno

Standby:
Ahojky, tak na to Ti můžu odpovědět za Sida- v platformě VT něco takového realizovat skutečně nejde. Jakýkoliv otevření pozice, uzavření pozice, SL a PT v rámci AOSka, jsou realizovaný až na konci svíčky. Na 30 min grafech to může být docela průser. I když ne vždy to pracuje proti Tobě, občas je vhodný počkat, zda podmínka bude platit i na konci svíčky. Ale proti prudkým výkyvům máš pozici v podstatě nechráněnou.
Pro spoustu lidí je tohle důvod k přechodu na MT.

Odesláno

A nebo přechod na pravou ruku a myš :) tzn. ručně :)
Nemůžu si pomoct, ale těch 20-30 bodů se daří s pivoty + plovoucími pivoty denně bez větších problémů, za měsíc přes 500pip. Navíc, stoploss 10-15pip!
Dneska jsem si objednal grafiku pro čtyři monitory a monitory k ní. Přece jenom víc úhlů pohledu = přesnější úsudek o situaci :)

Odesláno

Do konce týdne budou 4 monitory na EUR/USD, GBP/USD, USD/CHF, + něco a brzy možná obdržím systém scalpingu při bočním trhu, ale i držení pozice při trendujícím trhu pomocí tohoto systému založeném na 2 indikátorech a plovoucích pivotech:

používám pivot points pro scalping (někdy ovšem pozici díky pomocným indikátorům udržím i hodiny) na 1 minutovém grafu měn s nejzajímavějšími pohyby a hledám trend pokud nějaký je na 15 min grafu. Tak a teď jak to vlastně dělám. :-) Mám plovoucí pivot perioda 5 a plovoucí pivot perioda 10 ke vstupům a výstupům. Vstupuju, když cena protne pivot 10 a zároveň v blízkosti +- 1 svíce je RSI 14 protínající hladinu 50 a Chande trends channel taktež! Oba dva to musejí potvrdit. Výstup je, když PP s periodou 5 protne cena reversním směrem. Tento výstup používám hlavně v mimotrendním trhu. Když jsou fundamenty, pozici držím i při protnutí PP5 do doby než RSI i CHTREND CH. neprotnou 50. Automaticky uzavírám při protnutí PP10. Jedu jen ve směru trendu, který určuju na již zmíněném 15 min grafu i na 1 min grafu pomocí Pl. pivotů s delší periodou. Záleží jestli jsou nad cenou kratšími pivoty (short) nebo pod kratšími pivoty (long). Někdy sleduju i jejich sklon. Jestli jdou do horního pravého rohu monitoru nebo pravého dolního rohu :)
Jestli máte nějaké dotazy k tomu co jsem zde popsal, napište na ICQ. :)

Odesláno

rhombic
souhlas, dobře nastavené pivoty (jakéhokoliv druhu - denní, fibo, plovoucí), spolehlivě dokáží identifikovat trend...a nepotřebuji k tomu ani pro mne příliš dlouhé hodinové grafy nebo nějaké 4 hod. extrémy..
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...