Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: VWAP v roli univerzálního klouzavého průměru


Doporučené příspěvky

Dufam ze toto nebude zmazane, toto nieje reklama a sluzi cisto pre studobne ucely, mne osobne to dost pomohlo Statistika nepusti a VWAP je velmi dobra pomocka ak sa kombinuje s S/R zonami alebo napriklad s ADR atd. Pozor cim vyssi TF tym je vwap nepresnejsi, taktiez sa na neho netreba prilis spoliehat hned po otvoreni.. Serial ako pracovat s vwapom je tu http://www.traderslaboratory.com/forums/market-profile/4803-trading-market-statistics-links.html je to v anglictine ale doporucujem zobrat slovnik a makat.. Kto ma rad 123 reversal tak sa moze pozriet ako sa da obchodovat 2nd std odchylka podporena vcerajsim high (YM, 1/12) naspat k vwap a dalej k PP priklad screen.. neda sa prilozit (skusal som to sem dat ako jpg ale nevyslo) indicator ako attachment takze som to dal na rapidshare tu je link, je to aj na NT7 foru.. https://rapidshare.com/files/2319970323/hVWAP.jpg.zip

17972

Link to comment
Sdílet pomocí služby

honzasek > není standardní výbavou NT, ale dá se najít na support foru, jak píše hadamkov. Tady je link na kategorii indikátorů, stačí dát vyhledat "VWAP" www.ninjatrader.com/support/forum/local_links.php?catid=4. Taky je třeba zmínit, že stažené indikátory lze importovat pouze tehdy, když máte koupenou NT licenci, buď pronájem nebo celoživotní.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Hmm... zkušenosti s tímto indikátorem sice nemám, ale je tak jedonuchý, že by to MOHLO FUNGOVAT. Jestli mám totiž nějakou zkušenost z obchodování, pak tu, že JEDNODUCHÉ věci většnou FUNGUJÍ.

Přestože se často tvrdí opak, fungují v určitém kontextu dokonce i tak základní věci, jako jsou jednoduché klouzavé průměry (SMA).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...
  • 6 months later...

To: Hadamkov: dík za radu. Importoval jsem si ten VWAP a je dobrý, Jaké máte nastavení ? Zatím testuji jejich nastavení. Moc mně ta nabídka není jasná. Ten hVWAP jsem nenašel a ani z help desk jsem se nic nedozvěděl. Nemáte odkaz? jinak pro začátečníky-lze importovat i do testovací verze-mám to od help desku, kde jsem se schálně na to ptal, jelikož někdo zde sdělil, že to nejde. Tolik jen jako informace.
Díky.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...