Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
michal-administrator

Ninja Trader - nastavení programu od A do Z II

Doporučené příspěvky

a to je tak, když Ninju trápíte celý večer a noc analýzami...jednoduše řekne "DOST!" :) :) true story! tohle se mi právě stalo při scrollování.. majkll

18176

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Zdravím,

Nevěděl by prosím někdo blíže, jakým způsoben nastavit skript indikátoru v NT tak, aby pri zobrazení dvou trhů na 1 chart tento indikátor zobrazoval pouze spread mezi těmito dvěma trhy? na NT foru jsem našel info, že by to takto mělo jít nastavit.. ale osobně s tím dost zápasím, jelikož nejsem dvakrát zdatný v nastavování indikátoru ani strategií na NT.
NT vlákno: www.ninjatrader.com/support/forum/showthread.php?t=18295

Předem děkuji za jakoukoli radu :)

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
majkll:

Presne toto se mi stalo take, zajimave, ze to bylo u programu, ktery pouzivam na obchodovani parovych obchodu. Tri hodiny mi bezel backtest, az mi vyskocilo toto okno. Neprijemne.


Sentrix

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat,kde v NT7 nastavím čas,od kterého se mají zobrazovat data,jsem připojen na CQG kde se mi vykreslují data celého dne a potřeboval bych jen graf,který se začne vykreslovat od 15:30 našeho času.

Díky za radu

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Dobrý den,
může mi někdo poradit s NT zobrazování historických dat v Market Replay Conection mám nahráne data npř. od 14,50 kdy zapnu PC (dejme tomu 9.1.2012). Další den si chci projet trh a při otevření se mi zobrazí celý den 8.1.2012 a z 9.1.2012 do 14,50 NIC - žádne data. Tudiž si třeba nemůžů udělat HOD,LOD dne atd. věci co normálně dělám před obchodováním. Dá se to nějak nastavit v NT aby se mi prostě když si Market Replay zadám nějaký den aby se mi zobrazila a načetla i data do té hodiny od kdy mám nahrané tick data. No snad jsem to posal zrozumitelně.
Předem dík za odpověď.
Psal jsem i do NT support no furt řeší season, kontraktní měsíc, atd..

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
to Michal

když to provedu dle tvého návodu,změním časové pásmo na naše a dám save a OK,tak mi tam opět skočí původní nastavení 24/7
Je potřeba ještě něco?
Díky za odpověd

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Ahojte, neviete mi poradit ako vymazat na grafe vsetky tie vstupy, vystupy, je tam toho vela a je to neprehladne. Vo videtutorialoch NT to bolo spomenute, ale mne akosi chyba jedna cast tej tabulky v Properties, kde to bolo popisovane, ze sa to da vymazat. Viete mi poradit?

18251

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
bernacek, Danko:
nastavuje se to v okně Data Series (tam co se volí trh).
bernacek: volba Session template. Zvol si tam buď US Equities RTH, nebo CME US Index Futures RTH který jede místo do 22:00 až do 22:15.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Zapojte se do diskuze

Příspěvek můžete vložit nyní a registrovat se později. Pokud máte na serveru účet, přihlašte se a příspěvek bude publikován pod Vašim uživatelským jménem.
Poznámka: příspěvek bude uveřejněn po schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na tento příspěvek..

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Předchozí obsah byl obnoven.   Smazat obsah editoru

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.