Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Ninja Trader - nastavení programu od A do Z II


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 310
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

a to je tak, když Ninju trápíte celý večer a noc analýzami...jednoduše řekne "DOST!" :) :) true story! tohle se mi právě stalo při scrollování.. majkll

18176

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Zdravím,

Nevěděl by prosím někdo blíže, jakým způsoben nastavit skript indikátoru v NT tak, aby pri zobrazení dvou trhů na 1 chart tento indikátor zobrazoval pouze spread mezi těmito dvěma trhy? na NT foru jsem našel info, že by to takto mělo jít nastavit.. ale osobně s tím dost zápasím, jelikož nejsem dvakrát zdatný v nastavování indikátoru ani strategií na NT.
NT vlákno: www.ninjatrader.com/support/forum/showthread.php?t=18295

Předem děkuji za jakoukoli radu :)

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

majkll:

Presne toto se mi stalo take, zajimave, ze to bylo u programu, ktery pouzivam na obchodovani parovych obchodu. Tri hodiny mi bezel backtest, az mi vyskocilo toto okno. Neprijemne.


Sentrix

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat,kde v NT7 nastavím čas,od kterého se mají zobrazovat data,jsem připojen na CQG kde se mi vykreslují data celého dne a potřeboval bych jen graf,který se začne vykreslovat od 15:30 našeho času.

Díky za radu

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
může mi někdo poradit s NT zobrazování historických dat v Market Replay Conection mám nahráne data npř. od 14,50 kdy zapnu PC (dejme tomu 9.1.2012). Další den si chci projet trh a při otevření se mi zobrazí celý den 8.1.2012 a z 9.1.2012 do 14,50 NIC - žádne data. Tudiž si třeba nemůžů udělat HOD,LOD dne atd. věci co normálně dělám před obchodováním. Dá se to nějak nastavit v NT aby se mi prostě když si Market Replay zadám nějaký den aby se mi zobrazila a načetla i data do té hodiny od kdy mám nahrané tick data. No snad jsem to posal zrozumitelně.
Předem dík za odpověď.
Psal jsem i do NT support no furt řeší season, kontraktní měsíc, atd..

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

to Michal

když to provedu dle tvého návodu,změním časové pásmo na naše a dám save a OK,tak mi tam opět skočí původní nastavení 24/7
Je potřeba ještě něco?
Díky za odpověd

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Ahojte, neviete mi poradit ako vymazat na grafe vsetky tie vstupy, vystupy, je tam toho vela a je to neprehladne. Vo videtutorialoch NT to bolo spomenute, ale mne akosi chyba jedna cast tej tabulky v Properties, kde to bolo popisovane, ze sa to da vymazat. Viete mi poradit?

18251

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

bernacek, Danko:
nastavuje se to v okně Data Series (tam co se volí trh).
bernacek: volba Session template. Zvol si tam buď US Equities RTH, nebo CME US Index Futures RTH který jede místo do 22:00 až do 22:15.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.