Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Spolehlivost FX brokerů II

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 92
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ano spred na eur/usd 3 pips, ale pokud se vloží tuším 4tis usd tak spred je normál, takže to by mě netrápilo. Spred se snižuje úměrně vkladu ( no je to nezvyklá politika) A DD lepší jak MM. Jsem totiž u xtb a tam mě tedy fakt vytáčí ty spredy při news. Už dlouho přemýšlím o zmněně, ale nějak se mě do toho nechce. Jinak mě nějak xtb nevadí. Možná colosseum a nebo ten markets. Neumím totiž AJ a tak bych nerad něco řešil a přidával si starosti s komunikací. U markets.com by mě zajímaly spredy u reportů a rekotace na live účtu. Kamarád je tedy u colossea a tam je to nesrovnatelný s xtb,co tedy to roztahování spredu se týče. Mě na colosseu prostě vadí jak mě pořád otravují. Byl jsem na jejich semináři v Brně a musím říct, že to bylo hrozný, možná kdybych byl na začátku tak by se mě seminář líbil, ale už mám za sebou 2 roky live, takže jsem u těch dvou pánů co seminář vedli viděl jak docela slušně mažou med kolem huby nezkušeným... ale to je můj názor. Samozřejmě dva pánové nic nevypovídají o kvalitách brokera.

Sdílet pomocí služby

Pokud je to STP, tak bys nemel mit problem. STP brokeri mivaji obecne dobrou povest. Je treba si vsak konkretniho brokera predem proverit. Nejlepsi je v tomto pripade napsat jim vsechny tvoje nejasnosti primo na support mail. Z jejich odpovedi muzes vycist hodne ohledne serioznosti.

Sentrix

Sdílet pomocí služby

Ne všichni to samozřejmě musí dělat. Dělá to drtivá většina ruských brokerů (ať už jsou registrováni kdekoli), ostatně MetaQuotes je ruská firma a platforma byla navržena primárně k těmto účelům.

Existuje ale pár těch, co to nedělají. Ale MT4 bude vždy horší řešení, už kvůli architektuře a protokolu.

Solidní fx brokeři pro malou kapsu: Oanda, LMAX a možná Dukascopy.

Sdílet pomocí služby

• Vytvořit...