Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Přes dekádu traderem


Doporučené příspěvky

Ano to je presne ono zit skutecne svobodny zivot, rekl bych ze skutecna svoboda, tedy v kapitalismu financni nezavislost, je to nejvyssi co se da v tyhle spolecnosti dosahnout, alespon pro me, nic se tomu nevyrovna, oprostit se od karierismu a splhani se nekam, hrani her na pracovisti, kde to kolikrat neni o efektivite a smyslu, ale o egu nadrizenych a klientu , atd. Trading nebizi cestu jak se osvobodit. Verim do konce tehle dekady jiz budu svobodny a napisu to sem az se to stane skutecnosti. Tak preju Tomasi a Petre dalsi dekadu minimalne tak uspesnou jako tuhle (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý deň,
toto je môj prvý post v tomto fore aj keď server sledujem už skoro 3 roky...
Doteraz som sa neodhodlal,lebo je tu napísané už asi všetko (keď si človek dá tú námahu hladať) a nechcel som zbytočne spamovať, sám si spomínam aké to bolo listovať obrovským množstvom zbytočných komentov kým som sa dostal k informácii ktorú som potreboval. A zároveň sa stále pokladám za začiatočníka a tak neviem či by boli moje postrehy prínosom. :)
Chcel by som týmto poďakovať Petrovi a Tomášovi za ich pomoc ukázať cestu k tradingu a to z nezištných dôvodov, kiež by bolo takých ludí viac. Ďakujem za inšpiráciu a hlavne motiváciu v časoch keď som prekonával obdobia plné pochybností ako je to asi bežné u každého... Na Slovensku je o tradingu a TA tak slabé povedomie, že sa človek nemá ani s kým o tom porozprávať.
Taktiež som nechápal,že existujú stránky/blogy kde sa ludia zaoberajú len závidením a rozoberaním toho ako sa to nedá a nemájú vôbec žiadny prínos, naštastie som sa k takým dostal už až keď som mal aký taký rozhlad a hneď som pochopil, že čítať ďalej nemá význam. :)
Prajem ešte vela ďalších úspešných rokov nie len v tradingu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Moc Děkuji něco tak úžasného jsem v jednom článku dlouho nečetl. Mám z toho ještě teď husí kůži. Dám taky malý tip na knihu Positivní inteligence od Shirzad Chamine je i na internetu jeho stránka. Jsem si jist, že mnoho kolegům také pomůže. A jinak všem přeji mnoho dalších úspěšných dekád. Vladicek (tu) :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tomasi co dodat. Opet jste napsal uzasny clanek, ktery radim mezi ty nejlepsi (co se tyce psychologie a motivace) na financniku. A me prisel prave vhod. Zrovna minuly tyden jsme se s kamaradem bavili o tom co delam a kdyz jsem mu rekl, ze to delam kvuli svobode, hned se strhl verejny pranyr... penize kazi charakter, penize ti svobodu nedaji, atd... Lze to opravdu tezce nekomu vysvetlit, natoz kdyz za vami jeste nestoji vysledky a jste na zacatku. Mate pravdu, vetsinou budete sam a budete spolecnosti opovrhovan, at uz z duvodu zavisti ci nepochopeni. Presto si vybiram tuto cestu, se vsim co prinasi. A dekuju nejen Tomasovi s Petrem, ale cele ceske komunite traderu, ktera se zde na financniku schazi. Za to, ze zde muzeme bez pocitu studu a viny prohlasovat , ze mame radi penize. A to proto, ze zde vsichni vime, ze to vlastne o penezich vubec neni. Kazdemu, kdo se vydal na cestu tradera, preji mnoho uspechu a bohatstvi. A kdo porad vidi pod pojmem bohatstvi jen penize, stale mu neco unika. Libi se mi, jak Tomas nazyva trading. Neni to prace, neni to konicek, ale zivotni styl. Vystihuje to asi nejlip. Mam opravdu velke stesti, ze ackoliv moje zena ma take pomerne negativni vztah k penezum, neuveritelne me v tradingu podporuje. Ma otevrenou mysl a podpora zivotniho partnera na teto ceste je myslim velmi dulezita! Takze jeste jednou, SKVELY CLANEK Tomasi!

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ja jsem se ktraidingu dostal asi pred rokom a k finančníkovy pred pul rokem a zmeni mi to cely muj život som za to vdečny som kluk z ulice a tužim po takejto svobote fajn članok a som rad ze sa našly takyto dvaja ludia a ponukly know how aj druhym sam to pozorujem jak to je kdyz nekomu vyvetluji co to je tradin a krutia hlavou no to nesype atd reči
velmi dobre poznam preji vše nej nej hlavne hodne uspechum a to všem co tuži po slobode a tradingu jo a prepačte mi ceskoslovenske pismo :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

vysoko motivacny clanok, ako tradicne od Tomasa, som na zaciatku cesty, pred backetstom, a po precitani niekolkych knih, taketo clanky ma vzdy nakopnu dalej, hoci viem ze cesta nebude lahka, klobuk dole a velka ucta pred Petrom a Tomasom, za to co tu robia a pritom by vôbec nemuseli, myslim ze sa ani neda vyjadrit aky tento web ma pre mnohých ludi ktori su na zaciatku cesty, moj respekt, prajem este vela uspesnych dekad v tradingu :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

[ital]...nebudou chápat, jak můžete pracovat sami za sebe, budou si vás plést s brokery, budou na vás svádět finanční krize a když už vám budou mít váš životní styl skutečně za zlý (protože většina lidí vám ho bude závidět, byť to nepřiznají), spustí na vás s tím, že vy na rozdíl od nich nevytváříte žádné hodnoty....[/ital]

Cože? Nevytvářím hodnoty? Jak by řekl Karel, poskytuju likviditu :-D

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...