Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

mini obchody jak je obchodovat


spekulantplus

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 30
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Mini trhy se obchoduji uplne stejne jako vsechny ostatni. Ja trenuju mj. na E-mini Russell 2000 a sleduji E-mini S&P 500.

Mini trhy nejsou nic jineho nez upravene bezne trhy tak, aby se daly obchodovat elektronicky a s nizsim uctem (pokud se pletu, at mne prosim nekdo doplni/opravi).

Grafy najdete napriklad na www.futuresource.com/charts/charts.jsp

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den,
marginy najdete na strankach kazdeho brokera. U mini trhu byvaji ruzne promo akce a tedy nekteri brokeri maji nizsi marginy nez ostatni brokeri. Samozrejme, nejlepsi nabidku mivaji brokeri zamereni na elektronicky obchodovane futures.
Pokud chcete vice informaci, urcite si proctete forum, kde najdete velmi mnoho odpovedi. Stejne tak si proctete clanky na financnikovi.

Preji Vam mnoho uspechu!

Libic

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...

nazdar ludia trocha neskoro sa pripajam na tuto temu ale iba teraz zacinam rozmyslat nad obchodovanim cez futures,
mam ucet v IB a moj stav je okolo 2500 usd, mozem obchodovat cez IB intradenne, alebo mozem obchodovat mini aj pozicne, co je vyhodnejsie pre zaciatocnika a hlavne s takym malym uctom. a kde by ste mi odporucali obchodovat mini intradenne cez akeho brokera, dik moc

Link to comment
Sdílet pomocí služby

S tak malým účtem se nehodí obchodovat futures! Zpočátku obchodování vám účet poklesne právě o tyto peníze a končíte na nule. Ideální minimum účtu je 6-7000. Mnoho brokerů otevírá účty až od 5000 USD. Pokud si přečtete finančníka tak na všechny informace zde najdete odpověd.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

urcite je lepsi zacinat s vetsim balikem,ale 2500$ mi uz neprijde jako mizerie, dejme tomu,ze se hodi na skolne a pokud se zadari,tak neni co resit. Ja zacinal jeste s mnohem mensim uctem a ziju :) , obchoduji pouze intradenne YM, kde jsou pohyby trhu v mensich castkach nez u ER2,atd. Jinak je nekolik brokeru,kteri maji intradenni marginy pod 1000$ jak u indexu,tak beznych komodit jako cukr, corn,.. Staci procist forum, najdete zde mnoho uzitecnych informaci,ktere by vam mohly napovedet, co je pro vas to prave.

Robert

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...