Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

MEATS - LIVE CATTLE (hovězí)


vlastas

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 44
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

  • 3 týdny později...
  • 5 týdnů později...

z meho pohledu, bych to videl spise na hranici 50% retracementu nez na kanal. Kanal v mem chapani by totiz mel mit jiz drive urcenou spodni hranici 2ma minimy - a tady se druhe minimum zatim tvori (ale zas naproti tomu je tam rovnobezka s 2ma vrcholy, takze nevim).

V kazdem pripade je zde vyssi pravdepodobnost pro LONG.

(jeste by mozna bylo zajimave vysledovat seasonals, jestli nehovori vyrazne proti long - nemas to Vlasto v arsenalu?)

Pete

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím Pete, já bohužel tyto data o seasonals nemám, možná někdo, kdo tyto data využívá a pracuje s nimi, by je sem mohl "hodit"....:))... Já se jen lehce podívám na monthly graf a tam lze s trochou námahy vypozorovat, že někdy kolem II. a III. měsíc v roce nastává růst cen.... Ale neplatí to jako dogma... V roce 2002 to právě v tyto měsíce kleslo z 75.00 až někde k 62.00. A to bych chtěl být raději short než long...:)) Vlasťa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

V polovině ledna na stoupil LC pěkný short trend. Ještě nikdy od začátku tohoto trendu, který v současné době trvá asi 7 týdnů nebyla tak pěkná konstalace ukazatelů k obratu ( nebo korekci) do long.
Nijak moc to nezrálo, tak uvidíme, jestli "už je to tady", nebo se jedná o přípravu. Zdá se mi totiž, že pro nějaký parádní obrat ještě nejsou spekulanti zásobeni dostatkem short pozic.
Greenhorn.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Johan

Jsem čistě technický spekulant,snažím se především řídit grafickými formacemi,což znamená že COT nesleduji,tedy aspoň né pravidelně.Chtěl jsem využít článku který napsal greenhorn, který mi připadá, že COTu rozumí.Prostě když vám TA dá signál a pak se s vašim názorem shoduje názor dalšího člověka,který uvažuje a spekuluje jinak, tak to určitě potěší.

Příjemný den přeje Láďa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím,
tomu signálu z grafu jsem rozuměl, ale nerozuměl jsem signálu od COTu. To neměla být kritika, ale dotaz, kde COT posílá signál nebo něco signalizuje. Snažím se ho pochopit, jsem teprve v začátcích. Jediné co jsem tam viděl, že spec.large snižují long a u comerc ho mírně navyšují. Spíš to vnímám, že comerc začnou tlačit cenu dolu a přitom zvyšovat své pozice v long a mezitím ten pomyslnej tanker otočí na sever.

Hodně úspěchů
Ivan :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...