Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 71
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

  • 2 months later...

Romane,
myslím, že je to tím, že máš neregistrovanou verzi TNT. Po bezplatném zaregistrování budeš mít k dispozici po 30 dní TNT se všemi funkcemi, aktuálními daty a hlavně s celým play control panelem.
Jinak tento dotaz byl již zodpovězen ve vlákně www.financnik.cz/forum/read.php?3,221,221#msg-221, kam pokládejte další dotazy ohledně TNT, ať jsou pěkně pohromadě :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Adame moc děkuji , ale já jsem se zaregistroval a na email mi nepřišlo žádné číslo.Také jsem vyzkoušel napsat email přímo na firmu a ta neodpověděla.Tak jsem registraci opakoval a napsali mi automaticky , že už jsem registrovaný.Jsem v koncích.Za dva dny odjíždím do Skotska a nevím jak to bude s internetem a tak jsem chtěl trénovat jen na notebooku.Za to vlákno taky díky já jsem si dal do vyhledávače tnt a ten mi ukázal články a v těch to nebylo.Jsem moc rád , že to tady funguje dost rychle . Díky Roman

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Romane,
možná jsi zadal při registraci špatně svůj email nebo máš schránku na nějakém freemailu, který automaticky vyřazuje spamy. Já to registrační číslo našel až druhý den ve složce spam (na seznamu). Jinak nevím.
Nicméně já používal TNT bez registrace skoro půl roku a zvyknul jsem si na absenci play control panelu (a ostatních věcí), že jej moc nepoužívám ani teď.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Zdravím, mám jentakový primitivní, ale pro mě důležitý dotaz. Nainstaloval jsem si a zaregistroval T Ń´T a rád bych věděl, zda je to pouze zkušební verze, se kterou nemohu zatím obchodovat (chápu, že taky nemám brokera) abych na něco neklikl a pak se nedivil, jaký že mi to chodí účty.
Díky :S

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 10 months later...

Zdravim,

som tu novy, manual som precital cely + recenziu a manual pre TNT. Skusil som hladat odpoved na moju otazku aj v diskusii, ale len v sekcii Dotazy zacatecniku je 5 podstranok s roznymi temami a na kazdej z nich cca 50 tem, takze na precitanie vsetkeho by som potreboval asi 2 roky :) Okrem toho je tu X tem ako Dotazy zacatecnika, Uplny zacatecnik, ... a dalsich Y tem ktore maju v nazve TNT.

Takze co ma konkretne zaujima:
Zaregistroval som si dnes TRIAL verziu TNT so vsetkymi pluginmi a chcel by som skusit nejaky backtest. Neviem vsak ako na to. Jednotlive buttony uz v podstate viem ovladat teoreticky, viem zadat prikaz na nakup, predaj, SL apod. Problem je, ze neviem ako si mam nacitat nejaky starsi graf bez toho, aby sa mi zobrazil za cele obdobie, t.z. ak si dam +RR 2005H, tak sa mi nacita kompletny graf, takze neviem ako mam testovat ked hned vidim cely jeho priebeh az do LTD. Myslel som, ze backtest funguje na tom principe, ze sa mi nacita graf napr. na zaciatku alebo v polovici daneho obdobia, aby som mohol zadat obchodny prikaz a postupne cez PLAY CONTROLS prezerat dalsi vyvoj grafu. Moze mi niekto presne vysvetlit, ako to mam urobit?

PS: Viem, ze takychto blbych otazok je tu dost a asi vas skusenych uz nebavi dookola odpovedat na to iste, napriek tomu verim, ze mi poradite :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

manka108:

Dik, ale to uz mam prestudovane, otvorit graf viem. Moj problem je, ze netusim kde sa da nastavit to, aby mi tie grafy neotvaralo uplne az po LTD, lebo potom si nemozem vyskusat backtest. Popripade ak si otvorim napr. uz spominany graf +RR 2005H, tak ak si podla konecneho stavu pri LTD zadam BUY/SELL tak ci sa to da prepojit s nasledujucim kontraktom, aby som mohol sledovat dalsi vyvoj grafu. Lebo takto mam zablokovane tlacitka FORWARD v PLAY CONTROLS a mozem si graf krokovat jedine dozadu. Neviem to presne vysvetlit, snad to niekto pochopi co mam na mysli.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...