Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Placení po internetu


Doporučené příspěvky

Ahoj Nouro, nejlepší máš platit kartou, na to jsou v USA zavedení, PayPal platby nemusí všude akceptovat, navíc nejsem si jist, ale ještě nedávno pro lidi z ČR bylo na PayPal nějaké omezení. Na účet PayPal musíš taky nějak peníze dostat a stojíš před stejným problémem jak to udělat.
Co se týká možností zneužití čísla karty ... já mám účet u eBanky, která poskytuje k účtu internetovou platební kartu, kterou lze platit jen přes internet, poplatek za rok vedení je cca 200, výhodou je, že si kartu můžeš nastavit tak, že hned po platbě se automaticky uzamkne, takže ikdyby někdo číslo karty odchytil či jinak zjistil její zneužití je víceméně nemožné.
Kája

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Díky za rady Iplatební kartu si chci založit (65 ročně u KB) ale tam kde potřebuju zaplatit to asi nepůjde jinak než přez ten PAY PAL neumím příliž anglicky ale když jsem kliknul na platbu přez net tak to po mě chce nějaký údaje na platbu přez ten PAY PAL.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
dostala jsem kdysi radu, jak platit do USA v případě, že nelze platit kreditní kartou a i když tento postup je mírně řečeno neobvyklý, mám s ním výborné zkušenosti: peníze spolu s průvodním dopisem (pár vět) vložím do obálky a doporučeně letecky pošlu na příslušnou adresu. NIKDY jsem neměla nejmenší problém, NIKDY se peníze neztratily. Samozřejmě pro větší částky (cca nad 100$) tento způsob přeci jen raději nepoužívám, ale jinak ho považuji za fajn řešení.
Hezký den, Iveta

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...
  • 2 týdny později...
×
×
  • Vytvořit...